ANNONSE

FOTO: GODSET MEDIA

Ny keeper klar for Godset

Keepertalentet Pål Vestly Heigre (22) har signert en avtale med Strømsgodset ut 2019-sesongen.


Redaksjonen

 10.08.17, kl. 08:39
 14.08.17, kl. 16:47


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Sandnes-gutten kommer til Strømsgodset fra Aalesund, og er spilleklar til søndagens kamp mot Lillestrøm. Heigre trener med sine nye lagkamerater på Marienlyst torsdag, skriver Godset.no.

- Jeg trengte en ny utfordring siden jeg ikke fikk muligheten jeg håpet på i Aalesund. Da Godset kom på banen var det et enkelt valg. Jeg er veldig glad for å komme til en så tradisjonsrik klubb som har vært gode på utvikling av unge spillere i mange år, sier 22-åringen til klubbnettstedet.

Heigre har spilt 31 aldersbestemte landskamper fra U15 til U21-nivå. 

- Pål har rett alder, rett innstilling og rette kvaliteter. Han passer inn den strategien vi har lagt for klubben inn i fremtiden og måten vi ønsker å utvikle spillere med potensial. Vi er veldig glad for at vi er kommet til enighet med Pål om en avtale, sier sportssjef Jostein Flo til Godset.no.

Etter at det ble klart at leieavtalene med Sosha Makani og Radek Janukiewicz ikke ville bli forlenget, har Strømsgodset vært på jakt etter en mer permanent løsning. Siden de har rikelig med rutine i Espen Bugge Pettersen har det vært et ønske å få på plass en yngre keeper i Godsets spillerstall.

LES OGSÅ:Lot Makani gå tidligere for å rekke cupkampen mot Brann

 


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE