ANNONSE

SLUKØRET: De som trodde denne gjengen var friskmeldt, må tro om igjen. Henrik Pedersen kan konstatere at det er lite vinnermentalitet å spore hos SIF-spillerne om dagen.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Godset-krisen fortsetter: Ny, blytung forestilling på hjemmebane

Godsets danske trener skrek seg hes på sidelinja, men til ingen nytte. Et tafatt Strømsgodset ble sendt av eget gress i skam etter 0-2 mot nedrykksnabo Stabæk.


Alexander Jansen

 05.07.19, kl. 22:13
 14.07.19, kl. 14:58


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: For tredje runde på rad er Strømsgodset absolutt sist i eliteserien, etter et fortjent tap i det viktige oppgjøret mot tabellnabo Stabæk. Dermed viser målprotokollen 0-6 på de to siste hjemmekampene.

Mesteparten av de positive taktene man så mot Sarpsborg var borte vekk på Marienlyst, selv om Godset hadde en gylden mulighet til å ta ledelsen etter bare seks minutter. 

Muhamed Keita skaffet Godset straffe, men forsøket fra Amahl Pellegrino ble reddet av Stabæks målvakt. Ikke lenge etter gikk gjestene opp til 1-0, og doblet til 2-0 på en kontring i det som var en bedre Godset-periode mot slutten av 2. omgang. 

_MG_0346.jpgORDNET STRAFFE: Muhamed Keita etter seks minutter.

STRAFFEMISS: Amahl Pellegrino fortvilte, men det var ikke hans feil at Godset taper igjen.

Lemping av ball til ingen nytte

SIF forsøkte å lempe langt og høyt i lengderetningen for å skaffe en redusering det siste kvarteret, men fikk dårlig uttelling med den strategien. Alt i alt vant Stabæk fortjent i Drammen, da Strømsgodset-laget fremstod som mer eller mindre strippet for tæl, trøkk og vinnermentalitet.

Med unntak av en dobbeltsjanse som hele stadion «så» i mål i starten av 2. omgang, var det knapt avslutninger mot Stabæk-målet - men veldig mye tversover og bakover-spill. 

_MG_9985.jpgBRUKTE KJEFT: Henrik Pedersen hoppet, skrek, gestikulerte og forsøkte å jage laget fremover på banen, men til ingen nytte. Man kan nesten lure på om spillerne ikke skjønner dansk.

Mens Stabæk-fansen danset samba og truet med banestorming i gledesrusen over 2-0-målet og en lenge etterlengtet seier som løftet de opp på kvalikplass, forlot mange av de 5078 tilskuere på Godset-siden stadion før kampen var ferdigspilt.

Foran Godset på tabellen ligger nå Sarpsborg 08 og MIF med henholdsvis to og tre poeng over Godsets fattige ti. 

_MG_0387.jpgTAPTE DUELLENE: Selvtilliten ser ut til å være på bunn hos SIF-spillerne, som tapte mange dueller mot Stabæk.

- Preget av frykt og dårlig fysikk

Strømsgodset ferske trener mener fasiten på de dårlige prestasjonene er todelt, og sitter både i kroppen og hodet.

- Vi spiller modig, men så bommer vi på straffesparket og da kommer skjelven og frykten, sa han til pressen etter kampen.

Han mener også at laget fortsatt har en lang vei å gå fysisk, og at spillerne ikke har god nok kapasitet til 90 minutter med eliteseriefotball. 

– Jeg er overhodet ikke fornøyd. Forutsetningen for å vinne fotballkamper er å du kan arbeide med høy intensitet i 90 minutter. Ellers må du forbedre deg, sier han til VG.

Neste seriekamp spilles bort mot Lillestrøm på Åråsen 14. juli.FLERE BILDER FRA KAMPEN:

_MG_0432.jpg
_MG_0444.jpg
_MG_0370.jpg
_MG_9961.jpg
_MG_9966.jpg
_MG_0509_red.jpg
_MG_9991.jpg

LES MER OM STRØMSGODSET HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE