ANNONSE

ALLE MANN TIL ULLEVAAL: Her fra oppgjøret mellom Strømsgodset og Vålerenga på Marienlyst i 2015, da SIF tok sølv i serien.
ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Mobiliserer til Vålerenga-kampen

Ronny Deilas Vålerenga skal få høre Godsetunionen på Ullevaal søndag. Nå mobiliserer de fansen til å være med.


Alexander Jansen

 12.06.17, kl. 10:49
 19.06.17, kl. 14:08


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN / OSLO: Søndag 18. juni reiser Strømsgodset til Oslo og Ullevaal Stadion, når Strømsgodset møter Vålerenga til dyst.

- Det er nok en gang duket for et nytt møte med vår tidligere trener, daglige leder og trenerapparat. NFF har selvfølgelig valgt å beramme denne kampen søndag kveld klokken 20.00, men det stopper ikke oss, uttaler Godsetunionen på sine hjemmesider.

LES OGSÅ: Vålerenga avslutter alt samarbeid med «fotballpøbler»

Skal synge ut Klanen

Strømsgodset og GodsetUnionen ønsker å gi «våre tidligere kolleger» en kveld de sent vil glemme. Først fyller vi opp bussene, så fyller vi opp borteseksjonen på Ullevaal, deretter synger vi ut Klanen, før et heltent Strømsgodset FEIER Enga av banen, skriver GU.

Derfor tilbyr Godsetunionen nå gratis busstransport for alle som er medlem av Godsetunionen, mens alle ikke-medlemmer får reisen tur-retur for kun 50 kroner.

- Det er 
også satt opp en egen familiebuss, for de som ønsker dette. I tillegg ønsker GodsetUnionen å invitere alle barn og ungdom under 16 år til Ullevaal. De slipper selvfølgelig å betale. Uavhengig om de er medlem eller ikke-medlem, opplyser supporterklubben. 

LES MER OM PÅMELDING HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE