ANNONSE

Her jubler Marco Tagbajumi etter å ha utliknet i en tidligere kamp mot Haugesund.
FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Marco forlater Strømsgodset

Strømsgodset er enig med Lillestrøm om en overgang for Marco Tagbajumi.


Redaksjonen

 02.08.17, kl. 09:28
 10.08.17, kl. 00:22


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Det skriver godset.no onsdag. Den bereiste italiensk-nigerianske spissen ender derfor på 23 kamper og 7 mål i Godset-drakta – fordelt på to perioder. Marco kom først til Strømsgodset på lån fra AEL Limassol høsten 2015, før han returnerte foran årets sesong.

29-åringen scoret tre mål på de tre første kampene han spilte for godset, men spissen mistet etter hvert plassen på laget. Marco har vært tydelig ovenfor klubben at han trenger å spille regelmessig førstelagsfotball, og at han ville se på mulighetene for å bytte klubb dersom dette ikke var mulig i Strømsgodset.

Strømsgodset og Tagbaljumi har derfor gått i dialog med Lillestrøm og har blitt enige om en overgang, LSK overtar spillerens forpliktelser ut avtaleperioden. Tagbajumi hadde kontrakt med Godset ut denne sesongen.

- Marco har vært misfornøyd med manglende spilletid og har ytret et ønske om å bytte klubb. Derfor er vi enige med Lillestrøm om en overgang. Vi takker Marco for innsatsen og ønsker ham lykke til videre, sier sportssjef Jostein Flo til godset.no

Tidligere i uken ble det ble klart at flere av de yngre spillerne i troppen forblir utlånt resten av sesongen og at Sosha Makani forblir ut kontrakten. 

LES OGSÅ: Flere Godset-spillere forblir på utlån, Makani blir ut kontrakten


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE