ANNONSE

FORTSETTER I SIF: Her takker Lars Vilsvik publikum etter Vålerenga-kampen mandag.
FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Lars Vilsvik forlenger med Strømsgodset ut 2021

Den 28 år gamle backen har signert ny kontrakt med klubben ut 2021, og er dermed klar for nye fire og et halvt år i Godset-drakta.


Redaksjonen

 10.08.17, kl. 15:34
 17.08.17, kl. 04:22


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Det melder Godset.no torsdag ettermiddag, etter at partene skal ha vært i samtaler om ny kontrakt en lengre periode. Sportssjef Jostein Flo kaller det et viktig signal at Vilsvik ønsker å satse videre i Godset.

- Dette er en av de viktigste forlengelsene vi noen gang har gjort. Lars er en kontinuitetsbærer og en svært viktig spiller for Godset. Han har stor erfaring og vet hva som kreves. Lars er på mange måter selve symbolet på den suksessen vi har opplevd i Godsets andre storhetsperiode, og vi er veldig glad for at han også blir en sentral del av en spennende fremtid for klubben, sier sportssjef Jostein Flo til klubbnettstedet.

Vilsvik har spilt 243 kamper for Strømsgodset, og vunnet cupgull, seriegull og to seriesølv. Han forteller at lojalitet er noe han setter høyt.

- Jeg setter lojalitet veldig høyt. Når man trives og har opplevd det vi har så er det ingen grunn til ikke å bli værende. Strømsgodset betyr mye for meg og jeg er veldig glad for at dette har gått i orden, sier Lars Vilsvik.

Ifølge Godset.no har Vilsvik sterk tro på det som nå skjer i klubben, og tillit til arbeidet som gjøres.

- Jeg er egentlig inne i min beste alder som fotballspiller. Jeg har ikke tenkt å kaste bort de årene. Jeg har lyst til å vinne ting og spille om medaljer igjen. Jeg håper vi skal klare det her, uttaler Vilsvik til klubbnettstedet.

LES OGSÅ: Ny keeper klar for Strømsgodset

LES OGSÅ: Deilas mareritt-retur på Marienlyst

LES OGSÅ: Lars Vilsvik er Strømsgodsets nye kaptein


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE