ANNONSE

FIKK KJENNE DET PÅ KROPPEN: Martin Ødegaard mot Kosovo.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Kosovo-spillere beklager stygg Ødegaard-behandling

Martin Ødegaard holdt lekestue med forvirrende Kosovo-spillere som måtte ta ibruk ulovlige midler for å tukte driblefanten.


Alexander Jansen

 13.06.17, kl. 14:02
 18.06.17, kl. 12:11


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Etter kampen kom unnskyldningene - og selfieforespørslene, skriver NRK. Kampen endte 5-0 til Norge etter fullstendig dominans.

Kosovo-spillernes frustrasjon økte i takt nye scoringer fra hjemmelaget, og Martin Ødegaard var trolig den som fikk unngjelde mest. 

- Jeg tror de ble lei da vi fikk 4- og 5-0. De sa «sorry» etter kampen, så det er ikke noe stress, sa Ødegaard til NRK, som også skriver at flere av Kosovo-spillerne ville ta «selfie» med Real Madrid-stjernen etter at dommeren blåste av kampen.

LES OGSÅ: Ødegaard-show i målfest mot Kosovo på Marienlyst

HUSKESTUE: Kosovo-spillerne hadde store problemer med å holde tritt med Ødegaard.

Tre gule og et rødt

Ødegaard ble selv åpenbart provosert etter hvert som det rant på med i overkant sene taklinger, som resulterte i tre gule kort til Kosovo, som også fikk en spiller utvist.

Til tross for noen harde smeller som resulterte i litt småhalting, ble heldigvis ikke Ødegaard skadet av den ufine behandlingen. 

- Man venner seg til det. Det hører med. Hvis man drar en liten finte, så må man kanskje forvente at det smeller i neste anledning. Det hører med, sier Ødegaard til NRK.

Se bildegalleri fra kampen her:

...


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE