ANNONSE

HODESKADE: Her får Bassel Jradi hjelp av Strømsgodsets medisinske støtteapparat.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Trønderfest og skademareritt for Godset på Marienlyst

Rosenborg var dødelig effektive på dødball, mens Strømsgodset misbrukte sine sjanser. Kampen endte 2-0 til trønderne etter at Marcus Pedersen, Bassel Jradi og Tokmac Nguen alle måtte ut med skade.


Alexander Jansen

 10.09.17, kl. 20:02
 18.09.17, kl. 11:13


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Kampen var ikke mange minuttene gammel da Marcus Pedersen slo opp en strekkskade og måtte gå av banen etter bare et drøyt kvarter.

«RBK-dødaren» gikk rett i dusjen, og det er nå uvisst hvor lenge han er ute.

UTE IGJEN: En deppet Marcus Pedersen satt alene i mix-sonen i pausen.

Den offensive styrken til Godset ble ikke bedre av at Bassel Jradi pådro seg hodeskade midtveis i omgangen, og måtte på sykehuset for sjekk.

Midtbanespilleren fikk seg en trøkk i duell med RBK-forsvaret, og kom seg først på beina igjen med bandasje rundt hodet etter å ha gått ned for telling. Noe senere ble han imidlertid omtåket og måtte legge seg ned på banen. Dermed bar det rett ut for grundigere sjekk. Ifølge Strømsgodset viste undersøkelser på sykehuset at alt står bra til med Jradi. 


I tillegg ble Tokmac Nguen byttet ut i pausen etter en hard smell tidligere i første omgang. Lagene gikk til pause uten scoringer i det som etter en banestorming, flere skadesituasjoner og mye avbrekk ble en oppstykket omgang uten særlig flyt eller store sjanser.

SKADET: Tokmac Nguen. Det er uklart hvor alvorlig skaden er.

Sjansefattig

Med tre nøkkelspillere satt ut av spill så ikke ting spesielt lystig ut for fortsettelsen, og etter et par gode forsøk i starten av omgangen tok Rosenborg over mye av initiativet, og skulle i tillegg vise seg å være dødelig effektive. 

På to cornere ble det to mål på under ti minutter midtveis i omgangen ble kampen avgjort, etter relativt slett forsvarsspill av Strømsgodset. 

- På 0-0 lå kampen og vippet,  så jeg er skuffet over at det skjer på dødball. Jeg fryktet jo dette med innlegg, hvor RBK er sterke. Vi må øve på det, for det var for dårlig i dag, sa Godset-trenger Tor Ole Skullerud til Eurosport etter kampen.

SE BILDER FRA TRIBUNELIVET: Disse var på Godsetkampen

RBK-JUBEL: Her jubler Rosenborg etter 1-0-målet i det 60. minutt.

Dårlig uttelling

I sist halvdel av omgangen våknet hjemmelaget og produserte flere store sjanser som fort kunne resultert i mål, men hadde ikke marginene på sine side foran de 7.914 tilskuerne i flomlyset på Marienlyst.

Sluttspurten kom imidlertid aldri, og RBK kunne juble foran en fullsatt bortetribune etter å ha befestet tabelltoppen med tre nye poeng. 

Godset på sin side står nå bokført med en 10. plass etter helgas runde, fortsatt med 26 poeng. 

– Det er en jevn fotballkamp, og jeg satt med en følelse at den som scoret først ville vinne. Jeg synes vi har store sjanser, sa Skullerud til Eurosport.

PS: Neste seriekamp spilles førstkommende lørdag borte mot Stabæk.

LES MER OM STRØMSGODSET HER

AVSLUTNING: Eirik Ulland Andersen spilte en god kamp og kom til flere avslutninger på mål, men fikk ingen nettkjenninger.Se flere bilder fra kampen her:

...


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE