ANNONSE

BLÅ MAGI: Før kampen mot Sandefjord inviterte Strømsgodset 150 barn til en aktiv Blåtime på kunstgresset ved siden av stadion, der barna blant annet fikk møte Andreas Hoven, Hasan Duman og Espen Bugge Pettersen.
ALLE FOTO: GODSET MEDIA

Inviterer til blåtime før hver hjemmekamp

For å skape god stemning og la unge supportere bli bedre kjent med spillerne, vil Strømsgodset rigge til en magisk blåtime før kamp på «Gamle Gress».


Thea Pham Tran

 26.04.17, kl. 09:20
 02.05.17, kl. 10:21


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Lørdag inviterte SIF 150 barn og foreldre til en morsom samling før hjemmekampen mot Sandefjord. 

– Det var Godset fra Drammen, ekte kjærlighet og full stemning, forteller leder for samfunnsansvar i Strømsgodset, Lage Sofienlund, om lørdagens blåtime, for anledning med spillere fra Strømsgodsets eliteakademi.

Spillerne fikk møte SIF-keeper Espen Bugge, i tillegg til de lokale ungguttene Andreas Hoven og Hasan Duman.

– De var innom og fortalte hvordan det er å være fotballspiller på høyere nivå. Det morsomme er jo at Andreas og Hasan selv har vært spillere i vårt eget eliteakademi da de var yngre. Så da kunne de fortelle litt om veien fra å være en ung drammensspiller på EA til å bli spiller på aldersbestemte landslag og være i en A-lagstropp, sier Sofienlund til klubbnettstedet Godset.no.

Ut sesongen

Etter blåtimen ble SIF-gjestene invitert til Kiwi-tribunen, hvor de fikk se Tokmac Nguen sikre seieren til Godset.

Strømsgodset opplyser på egen hjemmeside at det vil bli holdt en magisk Blåtime før hver hjemmekamp ut denne sesongen.

– Vi kommer til å invitere noen fra lokalområdet, enten en klubb, en forening eller en skole som skal komme hit og ha en blåtime før kampstart, sier Sofienlund.

Sammen mot mobbing

I tillegg til Blåtimen før hjemmekamper, har også Strømsgodset en Blåtime-kampanje gående der de besøker lokale lag, skoleklasser og barnehager.

Ambisjonen er å gjennomføre 200 blåtimer i løpet av 2017, og mandag 25. april sto Hyggen for tur. Med på besøket var også Mobbeombudet i Buskerud, som nå innleder et samarbeid med Strømsgodset.

– Opplegget i Hyggen var så vellykket at vi ønsker å fortsette samarbeidet med Strømsgodset. Klubben bruker sin innflytelse til å skape noe viktig utover kun det sportslige. De er viktige forbilder som modellerer adferd for yngre, sier mobbeombud Bodil J. Houg.

Tillitserklæringen tar Godset med største alvor.

– Det ansvaret er vi beredt til å ta. Vi ønsker at barn skal kunne vokse opp og føle seg trygge på at de kan gå på skolen og treninga uten å frykte at de skal bli mobba eller utestengt, sier Lage Sofienlund, leder for samfunnsansvar i SIF.

Mer om dette besøket kan du lese her på SIFs hjemmeside.

LES OGSÅ:Stor pågang for Strømsgodsets Blåtime-prosjekt


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE