ANNONSE

AVTALE: Sportssjef Jostein Flo og back Mounir Hamoud er enige om ny kontrakt.
FOTO: GODSET MEDIA

Hamoud forlenger med Godset

Mounir Hamoud (32) signerte mandag ny toårskontrakt med Strømsgodset. Dermed blir han i klubbe ut 2019-sesongen.


Alexander Jansen

 26.09.17, kl. 11:09
 30.09.17, kl. 16:54


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Det opplyser klubbnettstedet Godset.no. Hamoud spiller nå si sjette sesong for Strømsgodset, og står bokført med 113 kamper.

- Jeg er veldig fornøyd med at jeg får være med på alt det spennende som skjer i klubben i to år til. Det er veldig mye positivt rundt Strømsgodset for tiden – både på og utenfor banen. Jeg gleder meg, sier hovedpersonen selv til Godset.no.

Backen uttaler selv at han hele tiden har ønsket forlengelse og vil være med å bygge laget og klubben videre.

- Jeg er blitt Godset-gutt. Jeg trives veldig godt her, både med lagkamerater, klubben og byen, sier Hamoud til klubbnettstedet. 

LES OGSÅ: Strømsgodset lanserer «Godset-akademiet»

Viktig både på og utenfor banen

Ifølge sportssjef Jostein Flo er Mounirs rolle i klubben viktig både på og utenfor banen.

- Mounir er utdannet pedagog og han bidrar med klokskap og gode holdninger. En flott fyr og en lojal spiller med egenskaper som vi verdsetter og som vi er veldig glade for å ha med videre. Fotballmessig er Mounir god i ulike roller og han har vist at han fortsatt holder et høyt nivå, sier sportssjef Jostein Flo.

I tillegg har Mounir vist seg som en god ambassadør for Strømsgodset samfunnsarbeid, hvor han har vært en flittig bidragsyter.

- Jeg synes klubben og alle spillerne gjør en kjempejobb med samfunnsarbeidet. Jeg mener det er veldig viktig siden Godset har en så sentral posisjon i Drammen og Buskerud. Jeg merker hvor stor gleden og entusiasmen er når vi kommer på Blåtimer, sier Mounir til klubbnettstedet.

LES MER OM STRØMSGODSET HERFØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE