ANNONSE

PÅSKERABATT: Palmesøndag kan du få med deg oppgjøret mot Aalesund klokken 20.00 på Marienlyst ekstra billig. Tilbudet fortsetter inntil videre.
ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Halverer inngangsprisen på Marienlyst

Strømsgodset dumper prisene på den nye Kiwi-tribunen for å få flere på kamp etter skuffende oppmøte i serieåpningen.


Alexander Jansen

 07.04.17, kl. 12:01
 17.04.17, kl. 17:44


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Dermed blir inngangsbilletten 100 kroner for voksne og 50 kroner for barn på den nye tribunen på motsatt kortside av Godsetunionen. 

Det betyr at en familie på fire nå kan se Strømgodset for 300 kroner. 

I serieåpningen mot Haugesund var det skuffende 5575 tilskuere på stadion, noe som er det laveste besøkstallet på lenge i en ordinær seriekamp. En senspilt kamp på kvelden palmesøndag gir heller ikke de beste oddsene for rekordoppmøte.

 SE BILDER FRA TRIBUNELIVET PÅ SIF-FKH HER

- Vil fylle stadion

Daglig leder i Strømsgodset, Dag Lindseth Andersen, forteller at klubben har diskutert forskjellige type tiltak og aktiviteter for å fylle stadion. 

- For å kickstarte det gjør vi dette som en av flere ting for å gi publikum ekstra motivasjon til å komme på kamp. Noen mener prisene har blitt for dyre, og dette tilbudet opprettholder vi inntil videre for å komme drammenserne i møte og forhåpentligvis trekke til oss noen som normalt ikke ville gått på kamp, sier SIF-sjefen til DRM24. 

GJØR DET BILLIGERE Å STØTTE GODSET: Daglig leder Dag Lindseth Andersen gjør inngangsbilletten vesentlig billigere. (ARKIVFOTO: VEGARD M. AAS / DRM24)

- Undervurdert tribune

Den nye tribunen, hvor en tredjedel er adskilt og forbeholdt bortesupporterne, er ifølge Lindseth Andersen en undervurdert plass å se kamp på Marienlyst.

- Det er en veldig god plass for en rimelig penge. Tribunen er litt undervurdert i forhold til hvordan kampen oppleves, påpeker Andersen.

Kiwi-tribunen har dessuten litt romsligere plass rundt radene og de to feltene med seter, som gjør det mer praktisk for barnefamilier med smårollinger som ikke greier å sitte stille en hel omgang. 

- Målet vårt er å skape en stemning på stadion som både spillerne og tilskuerne som er tilstede setter pris på. Det blir alltid bedre jo flere som er på kamp, avslutter Lindseth Andersen.

LES OGSÅ: Marco sendte Godset til himmels


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE