ANNONSE

- ET SKRITT I RIKTIG RETNING: SIF-trener Henrik Pedersen roste spillerne etter 2-2 mot Sarpsborg.
ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Skrøt av lagmoralen etter sterkt bortepoeng i Sarpsborg

Et effektivt og hardtarbeidende Strømsgodset ga aldri opp, og kjempet i land uavgjort borte mot Sarpsborg.


Alexander Jansen

 01.07.19, kl. 21:01
 07.07.19, kl. 13:35


ANNONSE
ANNONSE

 

SARPSBORG: Det er et resultatet gitt dagens utgangspunkt, både spillerne og nybakt trener Henrik Pedersen måtte si seg fornøyd med etter kampslutt. 

For selv om det var et offensivt Strømsgodset som gikk først opp i ledelsen på selvmål fra Sarpsborg, skapte drammenserne få sjanser. Hjemmelaget utliknet og tok etter hvert ledelsen, men Strømsgodset ga seg ikke og utliknet til 2-2. Det skjedde etter en en lissepasning og soloraid signert Kristoffer Tokstad, som forøvrig startet mandagens kamp.

Sarpingene produserte nok sjanser til å vinne kampen, men etter en dårlig periode i første halvdel av 2. omgang holdt Strømsgodset god stand frem til dommeren blåste av kampen. 

- Dette er et skritt i riktig retning, oppsummerte Godset-trener Henrik Pedersen, og roste spillerne for moralen i laget under et intervju med Eurosport etter kampen.

Fortsatt sist

Uavgjortpoenget i Sarpsborg får imidlertid liten effekt på tabellposisjonen - Strømsgodset er og blir aller sist i eliteserien etter at tabellnabo Stabæk også spilte uavgjort i helgas runde, og med det er ett poeng foran. Fordelen er at det bare kan gå en vei - oppover.

Derfor blir det ekstra spennende når de to Østlandsrivalene møtes til kamp hjemme på Marienlyst førstkommende fredag klokken 19.00.

PS: Mjøndalen ligger for øyeblikket på kvalikplass med 12 poeng etter uavgjort mot Viking.

LES MER OM STRØMSGODSET HER 


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE