ANNONSE

EKTE GLEDE: Matchvinner Moses Mawa og kaptein Jakob Glesnes kunne feire da seieren var et faktum.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Jublet for livsviktig trepoenger

Etter en nervepirrende 1-0-seier over Ranheim på Marienlyst har Godset sikret seg et bedre utgangspunkt i nedrykksstriden.


Alexander Jansen

 15.09.19, kl. 20:21
 25.09.19, kl. 20:22


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Etter bunnoppgjøret på Marienlyst ligger begge lag nå likt med 19 poeng, Ranheim på kvalikplass og kun foran på målforskjell.

Sarpsborg ligger foreløpig tre poeng bak med en kamp mindre spilt - Mjøndalen et hestehode foran med 21 poeng etter uavgjort mot Haugesund.

ewrtyurewrtyuirewrtyjkrewe.JPG

Frelseren Moses

Etter det som utrolig nok var en målløs første omgang med mange sjanser og en annulert scoring fra Oslogutten Moses Mawa, fikk «frelseren» revansje og satte nok en gang fyr på Marienlyst Stadion.

Et langskudd ti minutter ut i 2. omgang var det som til slutt ble tungen på vektskålen i favør Godset, som greide å ri av stormen og unngå noen baklens i en nervepirrende 2. omgang.

Med det tok Strømsgodset sin tredje strake hjemmeseier. I neste seriekamp går turen til Tromsø for et tøft oppgjør på Alfheim. Nordlendingene ligger forøvrig bare tre poeng foran Godset, og det blir derfor nok et spennende oppgjør som kan få stort betydning i bunnstriden.

_MG_3593.jpgMATCHVINNER: Moses Mawa fyrte av fra 25 meter.

_MG_3614wertyu.jpgFARLIG: Ranheim var farlig nær utlikning, men Godset greide etter hvert å låse av bra bakover mens gjestene jaget scoring.

_MG_3618.jpgKEEPERBYTTE: Viljar Myhra kom inn for Martin Hansen, som slet med ryggen.

_MG_3642_2.jpgKUNNE FEIRE: Henrik Pedersen og målscorer Moses, som etter hvert gikk av banen etter en smell i beinet.

_MG_3662.jpgJUBELSCENER: Godsetspillerne tok seg god tid etter kampslutt for å feire ny hjemmeseier foran 4.913 tilskuere.

_MG_3650.jpg

LES MER OM STRØMSGODSET HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE