ANNONSE

ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Marerittet fortsetter: Godset rundspilt av Kristiansund

Strømgodset ble slått hele 4-0 på bortebane 2. pinsedag. - Veldig fortjent, oppsummerte Tor Ole Skullerud etter fiaskoen.


Alexander Jansen

 21.05.18, kl. 19:56
 29.05.18, kl. 15:34


ANNONSE
ANNONSE

 

KRISTIANSUND: Strømsgodset har kjempet for å snu den dårlige trenden i ukesvis. Isteden fikk laget en blytung tur hjem til Drammen etter nok en uforklarlig dårlig fotballkamp mandag kveld.

Med hele 3-0 imot til pause viste SIF seg fra noe som må være det aller dårligste på lang tid i første omgang. 

- Vi startet kampen fryktelig, og det er helt fortjent at vi taper. Sånn som vi så ut i dag er det mye som må skje, sa SIF-trener Tor Ole Skullerud til Eurosport etter kampen. 

LES OGSÅ: Femte kamp på rad uten seier for Strømsgodset

Tung tur hjem

I 2. omgang skjedde det ikke så mye mer, utover et mål til hjemmelaget på tampen. Kristiansund hadde god kontroll på kampen under ett, og selv om Strømsgodset kom til flere sjanser som kunne endt med scoring, gjaldt det samme hjemmelaget også.

Derfor var det ingen ting å utsette på at Kristiansund til slutt kunne juble for hele 4-0, og Strømsgodset nærmest ble sendt hjem i skam.

Tapet innebærer forøvrig at Strømsgodset kun har ett poeng på de siste seks kampene.

LES OGSÅ: Mål-forbannelsen fortsetter for Godset etter utrolig tap

Nærmer seg nedrykk

Neste helg venter Sandefjord hjemme for Strømsgodset.

- Det er en kamp vi må vinne for å ikke havne helt i bunn. Nå er vi nødt for å ha noen trepoengere, sa Strømsgodset Henning Hauger til Eurosport etter kampen.

Strømsgodset står nå med ni poeng, to poeng over nedrykk, á poeng med Bodø/Glimt på kvalikplass. Brann leder eliteserien med 26 poeng. 

LES MER OM STRØMSGODSET HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE