ANNONSE

ARKIVFOTO: NILS J. MAUDAL

Godset på delt bronseplass etter sin syvende strake seier

Strømsgodset er for alvor med i medaljekampen etter sin fjerde borteseier og 3-1 over Haugesund.


Alexander Jansen

 05.11.17, kl. 20:23
 12.11.17, kl. 16:03


ANNONSE
ANNONSE

 

HAUGESUND: Med to seriekamper og seks poeng igjen å spille om, står både Strømsgodset og Sarpsborg 08 oppført med 47 poeng, tre poeng bak Molde på sølvplass med 50. Sarpingene blå slått av Viking (!), mens Molde tapte mot erkerival Kristiansund lørdag.

Det betyr at både sølv og bronse er innen rekkevidde, spesielt ettersom Molde og Sarpsborg møter hverandre i siste serierunde og et av lagene må avgi poeng. Kun målforskjellen skiller nå Sarpsborg og Godset på henholdsvis 3. og 4. plass. 

For Strømsgodset sin del venter Brann hjemme og Aalesund borte i de to neste rundene. Brann-kampen må forøvrig Godset vinne for å holde bergenserne bak seg.

Klubbrekord igjen

Strømsgodset feiret ny klubbrekord da de skrev historie med sin sjette strake seier i forrige serierunde mot Sogndal, og kunne gjenta bedriften etter søndagens bortekamp mot Haugesund - attpåtil på naturgress. 

Drammenserne fikk imidlertid en tung start, da vertene banket inn 1-0 før det hadde gått fem minutter. 

Det varte imidlertid ikke lenge før utlikningen kom ved Bassel Jradi, kun få minutter senere. Lagene gikk til pause på uavgjort, før Strømsgodset rykket fra med to scoringer signert Jakob Glesnes og Eirik Ulland Andersen i andre omgang.

– Det blir en veldig spennende avslutning og gøy at vi får være med på å kjempe oppe i toppen. Jeg så ikke det komme for noen måneder siden, sa SIF-trener Tor Ole Skullerud etter kampen.

LES MER OM STRØMSGODSET HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE