ANNONSE

PROTESTERTE: Både sportssjef Jostein Flo og hovedtrener Henrik Pedersen lot 4. dommer Trond Ivar Døvle få høre det etter avgjørelsen som kostet SIF ett poeng.
FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Full kok da Godset fikk tvilsom annullering av overtidsutlikning

Dommerteamet havnet i unåde da Odd slo Strømsgodset 3-2 i en forrykende batalje på Marienlyst søndag kveld.


Alexander Jansen

 29.09.19, kl. 20:20
 09.10.19, kl. 12:05


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Det var gjestene åpnet målballet, og det var også de som til slutt fikk siste stikk etter noen overopphetede sluttminutter foran 5.001 tilskuere i flomlyset i Drammen.

På 2-3 nesten fem minutter på overtid, slapp hele stadion jubelen løs da Moses Mawa satte ballen forbi Odd-målvakten etter forarbeid fra Lars Sætra, som kom inn tre minutter før full tid og skapte kaos i Odd-forsvaret. 

Skuffelsen og forargelsen ble tilsvarende stor da dommer Tom Harald Hagen valgte å annullere målet som følge av at linjedommeren flagget Mustapha Fofana i offside - som stod foran Odd-keeperen, men ikke var direkte involvert i situasjonen. 

_MG_4595.jpg
Sekunder senere var kampen blåst av, og hele Drammen følte seg fraranet ett poeng de hadde fortjent, kampen sett under ett.

- Vi setter et enormt trykk

Godset-trener Henrik Pedersen var naturligvis skuffet etter kampslutt, og ville ikke mene så mye om annulleringen utover at det var irriterende. 

- Vi spiller generelt sett en god kamp mot god motstand, men det er små feil som koster oss dyrt, som for eksempel balltapet på 1-3-målet, sa Pedersen til Godset-TV etter kampslutt.

- Men det er bra at vi kommer tilbake hver gang etter mål i mot og legger et enormt trykk på dem, sa Pedersen. 

For etter en offensiv åpning av Godset var det Odd som fikk første nettkjenning. Bare fem minutter senere satte Prosper Mendy inn utlikningen, før Odd igjen scoret på første mulighet rett før 30 minutters spill.

_MG_4614.jpg
Etter pause var det Godset som styrte store deler av kampen på Marienlyst, men fikk ikke lønn for strevet. Det gjorde derimot Odd som økte ledelsen til 3-1 etter halvspilt omgang. Først fem minutter før slutt kom Godset igjennom og reduserte ved gamle Mustapha Fofana - 18-åringens første scoring i Godset-drakta.

Odd gjorde det de kunne for å drøye tiden og ble også belønnet med gult kort for det. Kampen endte 2-3 etter det annullerte målet.

_MG_4557.jpgIRRITERT: Henrik Pedersen var lynforbannet på det annulerte målet, men valgte etter kampen å fokusere på fremgangen han ser i laget.

Fagermo-show

Dag Eilev Fagermo gjorde seg bemerket i sluttminuttene som en av banens mest aktive profiler, da Odd-treneren tidvis var langt inne på banen og gestikulerte vilt med armene mens kampen fortsatt var i spill, for å få dommeren til å blåse av kampen. 

_MG_4630.jpg
Fagermo ertet dessuten på seg Godset-fansen etter det som flere mente var usmakelig oppførsel, noe som ikke gikk upåktet hen etter kampen. 

_MG_4658.jpgHOVERTE: Fagermo med en hilsen til Godset-tribunen etter kampen. 

_MG_4670.jpgI MUNNHUGGERI: Før TV-intervjuet havnet Fagermo i munnhuggeri med Godset-supporterne.

Ælv Classico neste

Tapet til tross ser tabellen faktisk bedre ut for Godset nå enn etter forrige runde, da de til tross for de samme 22 poengene har avansert foran Tromsø som følge av målforskjellen, og ligger nå på 12. plass etter at resten av lagene i bunnstriden også tapte.

På kvalikplass ligger MIF, som møter Godset i Mjøndalen på Consto Aerena fredag førstkommende.

tabell_godset_odd.JPG

LES OGSÅ: Godset med årets første borteseier mot Tromsø

LES MER OM STRØMSGODSET HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE