ANNONSE

FOTO: GODSET MEDIA

Francisco Junior forlenger med Strømsgodset

Midtbanespilleren har forlenget kontrakten med Strømsgodset ut 2018-sesongen.


Alexander Jansen

 21.09.17, kl. 07:41
 27.09.17, kl. 07:48


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Junior skal ha fått flere tilbud fra både utenlandske og norske klubber, men trives angivelig så godt i Drammen at han vil bli værende minst en sesong til, melder klubbnettstedet Godset.no.

- I sommer avslo vi to konkrete bud på Francisco og han hadde også tilbud fra andre klubber etter sesongen. Vi er veldig glad for at Francisco tror på det vi driver med i Godset og at han ønsker å bli med oss videre, uttaler sportssjef Jostein Flo.

Junior selv forteller til klubbnettstedet at han opplever tillit i klubben og trives i den rollen han har på banen. 

- Jeg synes klubben har gode ambisjoner for neste sesong. Jeg er veldig glad for måten vi spiller under Tor Ole. Han har gitt meg tillit i den posisjonen jeg elsker å spille. Han er også veldig tydelig og flink til å kommunisere med meg, sier Junior til Godset.no.

Han har allikevel ikke lagt skjul på at han ønsker seg ut i en større liga hvis det rette tilbudet dukket opp. 

- I likhet med Bassel er Francisco en ambisiøs spiller med ønske om å ta steget ut i en større liga. Det må vi ha både respekt og forståelse for. I Godset skal vi ikke stå i veien dersom det rette tilbudet dukker opp. Med ett års avtale må spillerne må samtidig være skjerpet og levere på høyt nivå for å nå de målene de har satt seg. Gjør de det vil det gagne både klubben og dem selv, sier Flo til klubbnettstedet.

LES MER OM STRØMSGODSET HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE