ANNONSE

TIL GODSET: Amahl Pellegrino og Herman Stengel.
FOTO: GODSET MEDIA

Godset fikk 11 mill. ekstra i går - signerte to nye spillere i dag

Søndag ble det klart at Strømsgodset er minst 11 millioner kroner rikere i plasseringspenger etter å ha sikret 4.-plassen i serien. Mandag ble både Herman Stengel og Amahl Pellegrino presentert som nye SIF-spillere.


Alexander Jansen

 20.11.17, kl. 22:01
 26.11.17, kl. 15:32


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: De siste seriekampene er nemlig uhyre viktig i kampen om plasseringspengene fra NFF, som skiller mange millioner mellom de øverste plasseringene.

Og selv om både Stengel og Pellegrino kommer vederlagsfritt etter utløpt kontrakt, er det ingen tvil om at de ekstra millionene på neste års budsjett kommer godt med i jakten på forsterkninger foran 2018-sesongen.

Strømsgodset er med en fjerdeplass garantert minst 11 millioner kroner i plasseringspenger. Om Godset tar bronse, noe det er store muligheter for med seier mot Aafk, vanker ytterligere millioner. 

Stengel hadde fått et konkret kontraktforslag fra Vålerenga, som har et høyere lønnsnivå enn Godset. Hokksund-gutten har scoret fire mål i høst og var ønsket videre i klubben, men valgte allikevel å takke ja til tilbudet fra Strømsgodset, som nå har fått et romsligere økonomisk handlingsrom.

LES OGSÅ: Herman Stengel har signert treårskontrakt med Godset

Toårsavtale for Pellegrino

Litt senere på ettermiddagen kom nyheten om nok en lokal signering: Mjøndalen-angriper Amahl Pellegrino (27).

Pellegrino er fra Drammen, og uttaler til klubbnettstedet Godset.no at det nå er en drøm som går i oppfyllelse.

- Jeg har jobbet hardt og lenge for dette. Jeg måtte gå litt omveier, men har gjort at jeg vokst og nå føler jeg meg klar for oppgaven, sier Amahl Pellegrino, som har scoret 22 mål for MIF i år. 

- Pellegrino er en spiller vi har fulgt tett i flere sesonger. Det siste året har han utviklet seg til å prestere på et stabilt høyt nivå og føler han nå er moden til å ta steget opp i Eliteserien. Pellegrino har offensiv spisskompetanse og meget gode individuelle ferdigheter, og ikke minst et skikkelig sluttprodukt, sier sportssjef Jostein Flo til klubbnettstedet.

Mjøndalens eliteseriedrøm brast som kjent i kvalifiseringspillet i helga, og klubben må derfor belage seg på spill i 1. divisjon også neste år.

LES OGSÅ: En perfekt sesongavslutning på Gamle Gress


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE