ANNONSE

TAKK FOR KAMPEN: Ronny Deila hadde lite å juble for etter møtet med gamle kollegaer.
FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Deilas mareritt-retur til Marienlyst

Marcus Pedersen åpnet scoringsballet da Strømsgodset valset over Vålerenga med 2-0 allerede etter 20 minutter.


Alexander Jansen

 07.08.17, kl. 20:42
 14.08.17, kl. 16:47


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Ikke før striregnet hadde gitt seg og sola tittet frem på Marienlyst, sørget Marcus Pedersen for en drømmeåpning i hjemmekampen mot Vålerenga med nettkjenning etter bare fem minutter.

SCORET IGJEN: Marcus Pedersen sendte Godset i føringen etter et innlegg fra Lars Vilsvik.

Pedersen kunne dermed slippe jubelen løs foran Godsetunionen og resten av de 6.836 tilskuerne, etter å ha headet ballen i mål bak VIF-debutant og sisteskanse Adam Larsen Kwarasey - som i likhet med Ronny Deila var tilbake på Marienlyst i offisielt ærend for første gang siden de begge tjenestegjorde for SIF.


Bare et kvarter senere var det Bassel Jradi som bød opp til dans med et praktfullt skudd i lengste hjørne, og med 2-0 etter 20 minutter så kvelden bekmørk ut for Strømsgodsets eks-trener og -målvakt.

- Jeg er stolt av gutta og synes de stod på. Jeg skulle ønske vi hadde scoret et mål, men vi møter et veldig godt lag. Det gikk litt for fort for oss, sa Ronny Deila til VG etter kampen.

GLEDESSCENER: Strømsgodset kunne juble for en ny bekreftelse på at trenden er i ferd med å snu etter høstsesongens første kamp.

Flere store sjanser

2-0 holdt seg til pause, og til tross for flere store sjanser til hjemmelaget ble det også sluttresultatet i en kamp hvor Strømsgodset må sies å ha vært overlegne gjestene fra Oslo, og Tokmac Nguen ble kåret til dagens SIF-gutt. Også Jakob Glesnes imponerte tidvis stort i Godset-forsvaret. 

RYDDET OPP: SIF-kapteinen viste mesterlig forsvarsspill.

- Det var en solid kamp av oss, og vi vinner fortjent selvom vi gjerne skulle hatt 3-0. Vålerenga har et godt lag, vi var best i dag, oppsummerte SIF-trener Tor Ole Skullerud til Godset.no etter kampen. 

Etter en oppløftende start på høstsesongen kan dermed Strømsgodset notere seg 22 poeng og en 12. plass på tabellen, bare et poeng bak Vålerenga med en kamp mindre spilt.

Neste seriekamp førstkommende søndag er også hjemmekamp, da er det Lillestrøm som kommer på besøk til Drammen.

DRM24.no kommer tilbake med mer

LES FLERE NYHETER OM STRØMSGODSET HER

TOK RUNDEN: En fornøyd Marcus Pedersen hilste på publikum og takket for støtten etter kampen. 

Se flere bilder fra kampen:

...


Se bilder fra tribunelivet under kampen her:
...


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE