ANNONSE

NEDTUREN FORTSETTER: Det var en slukøret gjeng på Godset-benken da tapet var et faktum.
FOTO: TORE JANSEN

Cup-sjokket: Strømsgodset slått ut av Fram/Larvik

Cup-fiaskoen er et faktum: 2. divisjonslaget slo Godset 2-1 på hjemmebane. Dermed er Godset ute av cupen i 3. runde.


Alexander Jansen

 19.06.19, kl. 18:55
 28.06.19, kl. 11:34


ANNONSE
ANNONSE

 

LARVIK: Det som ikke kunne skje, skjedde: Etter 1-1 og en heller miserabel forestilling av Strømsgodset, la vertene på til 2-1 i det 80. minutt på straffe.

Strømsgodset greide ikke utlikne, og er ute av cupen etter det som var en fullt fortjent seier til hjemmelaget i Framparken.

Det eneste lyspunktet for Strømsgodet var det fantastiske 1-0-målet signert Amahl Pellegrino, som løp fra egen banehalvdel og fra hele Fram/Larvik før han dundret ballen i mål etter fem minutter. 

Da var det også slutt på det som kunne minne om to divisjoners forskjell mellom lagene. Etter en drøy halvtime utliknet Fram med et rotete mål, som muligens var innom Godset-forsvaret før det havnet i nettmaskene.

Presset Strømsgodset

Vertene hadde også et skudd i stanga i 1. omgang, og oppviste langt mer innsatsvilje enn eliteserielaget Strømsgodset, som fikk kraftig match i det som var av dueller.

Resultatet ble at publikum fikk se et tidvis sterkt presset Strømsgodset, som med paniske klareringer fra etablerte eliteseriespillere spilte ballen rett i beina på motstanderen.

Hovedtrener Håkon Wibe Lunds desperate forsøk på å få mer trøkk i spillerne sine med flittig bruk av kjeftamentet fra sidelinjen, falt åpenbart for døve ører. 

Strømsgodset stilte med følgende lag: M. Sætra - Vilsvik, Glesnes, Hamoud, Ringstad - Stengel, Hauger, Ovenstad - Spelmann, S. Pedersen, Pellegrino.

Lørdag venter serieleder Molde på Marienlyst klokken 18.00.

PS: Mjøndalen er videre i cupen etter å ha slått Grorud 1-0.

LES OGSÅ: Mot nedrykk for Strømsgodset: - Vi blir rundspilt


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE