ANNONSE

DAGENS HELT: Eks-Sarpsborg-spiller Lars-Jørgen Salvesen sendte sine gamle lagkamerater ned på jumboplass og sikret Godsets andre hjemmeseier på rad i sin første kamp.
ALLE FOTO: JOAKIM FJELDLI / DRM24

Berget tre livsviktige poeng - endelig opp fra bunnplass!

Det så bekmørkt ut da bunnstrid-kollega Sarpsborg 08 tok ledelsen på Marienlyst - men så snudde to nysigneringer alt.


Alexander Jansen

 25.08.19, kl. 22:57
 04.09.19, kl. 16:30


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: - Min kone sa etter kampen forrige helg at slike kamper er en test av kulturen i klubben. I dag er jeg stolt av hvor modige guttene var, kommenterte Henrik Pedersen etter kampen. 

For Strømsgodset var det helt avgjørende å slå nettopp Sarpsborg for å kunne berge håpet om fortsatt eliteseriespill. Ikke bare ble kampen snudd, nå er også tabellposisjonen snudd på hodet, da Godset løftet seg opp fra jumboplass for første gang på en evighet - og gikk forbi nettopp Sarpsborg.

godset_tabell.JPG
Matchvinner-scoringen? Den var signert ingen ringere enn Lars-Jørgen Salvesen, som kom fra Sarpsborg 08 forrige uke. Det hører også med til historien at «Mos», som gikk motsatt vei i byttehandelen - var nære på å utlikne for gjestene på overtid. 

_J7P9580.jpgMATCHVINNER: Lars-Jørgen Salvesen var et friskt pust mot sine gamle lagkamerator for Godset, og hamret inn 2-1-scoringen.

_J7P0755.jpg

Et bein i OBOS i 15 minutter

Med et bein OBOS-ligaen greide imidlertid Godset å gjennomføre en gedigen snuoperasjon i 2. omgang, etter det som hadde vært en god åpning på kampen fra hjemmelaget. Godset burde tatt ledelsen på flere store sjanser, men istedet var det gjestene som tok ledelsen kort tid etter pause i en god periode.

_J7P6664.jpg
Ved 60 minutter lyktes det imidlertid endelig for Godsets nye frisparkspesialist Mikkel Maigaard, som vartet opp med en perlescoring - og bare syv minutter senere var altså Lars Jørgen Salvesen på plass og banket inn 2-1 på hel volley.

Etter fem lange og intense overtidsminutter var dramatikken over, og 4.855 tilskuere på Marienlyst kunne juble for sin andre hjemmeseier på rad - og konturene av et lag som fortsatt vil spille eliteserie i 2020.

_J7P0794.jpg
_J7P6676.jpgTAKK FOR SIST: Lars-Jørgen Salvesen var borte og ga sin gamle trener en klem etter å ha sendt Sarpsborg ned på jumboplass i sin første kamp etter overgangen.

Neste seriekamp spilles borte mot Stabæk førstkommende lørdag - også den en svært viktig kamp i forhold til plasseringene rundt nedrykk.

LES OGSÅ: «Nye Strømsgodset» kollapset i 0-4-tap mot Viking

_J7P9841.jpg_J7P9699.jpg_J7P9660.jpgVISTE FRISKE TAKTER: Lars-Jørgen Salvesen fikk tillit fra start og viste seg frem på Marienlyst.

_J7P9609.jpgTILBAKE: Muhamed Keita var tilbake i aksjon, og var involvert i flere av sjansene til Godset.

_J7P0685.jpg

LES MER OM STRØMSGODSET HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE