ANNONSE

BAKLENGS: Her ser Espen Bugge Pettersen og SIF-kaptein Jakob Glesnes cup-marerittet i hvitøyet.
FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Åssiden skapte spenning mot Strømsgodset

Strømsgodset må sies å ha hatt god kontroll på 1. runde i cupen mot Åssiden, men vant bare 3-1 mot fjerdedivisjonslaget.


Alexander Jansen

 26.04.17, kl. 19:06
 02.05.17, kl. 13:11


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Hele 1.630 tilskuere hadde funnet veien til Åssiden Stadion i byoppgjøret i 1. runde i fotball-NM onsdag kveld. 

Og i det som mange hadde forventet skulle bli ren overkjøring og stygge sifre, stod det ikke mer enn 1-0 til storebror ved pause. 

TØFFE TAK:
 Åssiden-spillerne lot seg ikke pille på nesen av stjernene fra eliteserien, og ga alt på det knusktørre kunstgresset.

2-0 til Godset kom på straffe tidlig i 2. omgang ved Pontus Engbloms andre mål for kampen.

Godt hjulpet av hjemmefansen anført av de entusiastiske supporterne «Ligo Boys», kom imidlertid hjemmelaget seg gjennom matchen uten noen form for ydmykelse. 

MESTERLIG MÅLVAKT: Åssiden-keeperen var en særdeles viktig brikke for hjemmelaget, og vartet opp med flere feberredninger av rang.

Spenning mot slutten

For det skal sies, at med en overlegen ballbesittelse fra et kontrollerende Strømsgodset, som ikke på noen måte var et toppet lag, greide faktisk hjemmelaget det kunststykket å skape spenning i det 84. minutt med redusering til 1-2 ved Andreas Mortensen Andersen. 

Det skjedde på et fantastisk langskudd, skrudd pent forbi Espen Bugge Pettersen, som debuterte mellom stengene etter skadeavbrekket. 

VILL JUBEL:
Hjemmefans og spillere jublet hemningsløst etter scoring fra hjemmelaget.

Med blod på tann og et forfjamset Strømsgodset kunne alt skje i sluttminuttene, men istedenfor den store cup-bomben var det isteden Strømsgodset som fikk den neste scoringen og punkterte kampen til 3-1 ved Basit Agouda. 

Uansett en hederlig prestasjon av Åssiden mot eliteserielaget Strømsgodset, som for anledningen sparte både Marcus Pedersen og Marco Tagbajumi, og spilte med flere juniorspillere. 

FOLKSOMT: Mange «Åssia»-folk hadde tatt turen på hjemmekamp på den store dagen, mer enn 10 ganger flere enn normalt.

DRM24 streamet video fra kampen - se den under:

Livestream fra Åssiden - Strømsgodset (1. NM-runde)

Posted by Drammen Live24 on 26. april 2017


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE