ANNONSE

I FOKUS: Flamur Kastrati både scoret mål og måtte tåle kritikk etter oppgjøret mot gamle kjente.
ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Strømsgodset fosser frem - slo Sandefjord i sin femte strake

Med fire kamper igjen å spille har SIF har avansert til 4. plass på tabellen etter søndagens 2-1-seier mot Sandefjord borte.


Alexander Jansen

 22.10.17, kl. 18:57
 31.10.17, kl. 03:02


ANNONSE
ANNONSE

 

SANDEFJORD: Med mål av henholdsvis Eirik Ulland Andersen og Marcus Pedersen vant Strømgodset på Komplett Arena i striregnet søndag.

- Det er en tøff og jevn kamp som vi greier å bikke i vår favør. Det er godt gjort av oss å fighte poengene hjem, sa SIF-trener Tor Ole Skullerud til klubbnettstedet Godset.no etter kampen.

Ironisk nok var det tidligere Godset-spiss Flamur Kastrati som sørget for vertenes utlikning like over pause, men Marcus Pedersen stanget Godset tilbake i ledelsen midtveis i 2. omgang.

Eirik Ulland Andersens gjorde alt selv da han banket inn 1-0-scoringen etter 30 minutters spill.

Kastrati i fokus

Nevnte Kastrati havnet forøvrig i ublidt fokus da han rett etter scoringen måtte ut på grunn av skade, og i tillegg ble belønnet med gult kort som følge av en ufin gest mot Godsetunionen på vei av banen.

- Kastrati var borte hos supporterne etter scoringen, og jeg ga han da beskjed om ikke å gjøre det mer. Så gjør han en ufin håndbevegelse mot dem da han blir byttet ut, og får gult kort for usportslig opptreden. Det står i retningslinjene at man ikke skal oppildne motstandernes supportere, sa dommer Kristoffer Hagenes til VG etter kampen.

Kastrati selv uttalte følgende til avisen:

– Fotball er følelser. Det var kamp om poeng, og da blir det slik noen ganger.

E-cup i rekkevidde

Strømsgodset er nå oppført med 41 poeng, tre poeng bak Sarpsborg 08 på 3. plass. 

Med fire kamper igjen å spille er Godset derfor absolutt tilstede i kampen om medaljer, men kanskje enda viktigere er det at Strømsgodset igjen får muligheten til å prøve seg i Europa om man sikrer fjerdeplassen. 

Neste seriekamp spilles hjemme på Marienlyst mot Sogndal førstkommende søndag.

LES MER OM STRØMSGODSET HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE