ANNONSE

I GANG: Tor Ole Skullerud (bak) likte det han så fra Herman Stengel (til venstre) i MIF-hallen tirsdag.
FOTO: GODSET MEDIA

Stengel etter første trening: - Føler meg veldig ønsket

Tirsdag gjennomførte Godset årets første trening. Både Herman Stengel og Amahl Pellegrino var på plass i MIF-hallen sammen med resten av laget.


Alexander Jansen

 09.01.18, kl. 21:14
 16.01.18, kl. 22:38


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN / NEDRE EIKER: De to nykommerne bekler begge ulike roller på midtbanen, og skal sammen med resten av troppen nå kjempe seg inn på laget ved sesongstart om ni uker. 

22 år gamle Stengel fra Hokksund uttaler overfor klubbnettstedet Godset.no at han har funnet seg godt tilrette i spillergruppa og at han føler seg ønsket i klubben. 

– Det er selvfølgelig veldig moro, og det virker som jeg kommer lett inn i den gruppa her, uttaler Stengel til Godset.no.

Hovedtrener Tor Ole Skullerud skal ha vært fornøyd med førsteinntrykket av både nykommerne og resten av spillerne etter avbrekket. 

- Det er herlig å se dem på trening her og hvor skjerpa og sultne dem er. Det er spennende tilvekster som tilfører oss masse ferdigheter og gode ting, og jeg er veldig glad for å ha med de to. Og så synes jeg det så ut som det var mange av de som har vært her en stund som har jobbet godt i vinter. Det er fantastisk å være i gang, sier Skullerud til klubbnettstedet.

Strømsgodset innleder sesongoppkjøringen i MIF-hallen, før de flytter seg til LSK-hallen og deretter treningsleir på Marbella.

Slik er kampprogrammet:

26. januar: Strømsgodset-Bodø/Glimt (LSK-hallen)
2.-16. februar:
Treningsleir (Marbella) (tre kamper)
25. februar:
Strømsgodset-Sarpsborg 08
3. mars:
Strømsgodset-Mjøndalen

LES MER OM STRØMSGODSET HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE