ANNONSE

FIKK TRØST: Kristoffer Tokstad gjorde en meget god kamp, og fortvilte over manglende uttelling etter poengdeling.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Snytt for seieren mot RBK i høydramatisk seksmåls-kamp

Det var i ferd med å bli et regelrett ran av tre poeng da Rosenborg tok ledelsen 3-2 like før full tid med ulovlige midler. Så kom super-reserve Lars Sætra og reddet uavgjort på overtid.


Alexander Jansen

 01.11.19, kl. 22:13
 11.11.19, kl. 12:04


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Kampen mot Rosenborg skulle bli en dramatisk affære hvor Strømsgodset hadde et godt tak på gjestene fra Trøndelag i store deler av matchen, og definitivt hadde fortjent en trepoenger etter full tid.

- Jeg synes vi spiller en super 1. omgang, er aggressive og utfordrer. Første gang de har en sjanse kommer på dødball, oppsummer SIF-trener Henrik Pedersen etter kampen overfor Godset-TV.

Drammenserne vartet opp med den ene sjansen etter den andre, og selv om Rosenborg tok ledelsen først slo Godset tilbake med Mikkel Maigaard (straffe) og Muhamed Keita til 1-1 og 2-1.

_MG_7740.jpg

Tvilsom RBK-scoring og selvmål

Trønderne utliknet så til 2-2 på straffe, før Pål André Helland dyttet Jonathan Parr i bakken med strak arm, og slo inn foran mål hvor Jacob Glesnes satte ballen i eget mål i det 88. minutt.

_MG_6813.jpg
Følelsen av å bli snytt for alle poengene rett før slutt var til å ta og føle på.

Så kom Gulskogen-gutt Lars Sætra to minutter senere, og dunket inn utlikningen etter en stuss fra Jakob Glesnes på hjørnespark til 3-3 - og reddet dagen for 5.457 tilskuere på Marienlyst.

_MG_7771.jpg
_MG_7784_komp.jpg
Det eneste som manglet var 4-3-målet, men det ble bare nesten etter flere farlige Godset-angrep i sluttminuttene. 

Etter kampslutt var liten tvil om at Strømsgodset var mest skuffet over resultatet, mens Rosenborg må sies å ha skuppet relativt heldig fra det i Drammen.

_MG_7720.jpg
_MG_7725.jpg

Tror på fornyet eliteseriekontrakt

- Jeg synes vi er fysisk klart bedre enn dem. Og at vi kommer tilbake og får poeng, varmer hjertet mitt, sa Henrik Pedersen etter kampslutt.

Før resten av runden spilles søndag har Godset foreløpig klatret forbi Sarpsborg og ligger nå over kvalikplass:

wertyuyrerthjkretjtrytr.JPG

I neste kamp venter serieleder Molde. Men Henrik Pedersen er fortsatt sterk i trua på at Strømsgodset skal berge eliteserieplassen med tre kamper igjen å spille.

- Vi vokser på mange områder, jeg ser mange gode prestasjoner og vi står godt rustet til de siste tre kampene, sier Pedersen.

_MG_6811.jpg

Flere Godset-spillerne gjorde en meget god kamp mot Rosenborg, blant annet Kristoffer Tokstad som tidvis holdt lekestue med svimle RBK-forsvarere og hadde flere gode avslutninger på mål.

_MG_7691.jpg
_MG_7712.jpg
_MG_7707.jpgHerman Stengel depper etter en av målsjansene hvor marginene ikke var på hjemmelagets side.

LES OGSÅ: Poengdeling for Strømsgodset etter 2-2 borte mot Haugesund

LES MER OM STRØMSGODSET HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE