ANNONSE

ENDELIG: Amahl Pellegrino takket høyere makter pg Godsetunionen for sin første scoring i Godset-drakta.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Snudde motgangen med tre poeng mot Sandefjord

Strømsgodset tok tre viktige poeng i skjebnekampen mot Sandefjord etter 2-0 hjemme på Marienlyst i stekende varme.


Alexander Jansen

 27.05.18, kl. 19:10
 22.06.18, kl. 13:03


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Det var langt fra noen perfekt fotballkamp fra hjemmelaget, men tilbake var innsatsviljen, løpene og jaget etter scoringer - til tross for ekstrem varme. 

Det fikk uttelling kampen under ett, og Strømsgodset vant til slutt fortjent 2-0 etter scoringer av Marcus Pedersen og innbytter Amahl Pellegrino.

6.110 tilskuere hadde møtt opp for å støtte Strømsgodset i tropevarmen, og kåret Marcus Pedersen til banens beste spiller.


LES OGSÅ: Mål-forbannelsen fortsetter for Godset etter utrolig tap

Første SIF-mål

Scoringen til «Pelle», et lekkert skudd fra 16-meteren etter 83 minutter, ble forøvrig hans første som SIF-spiller på Marienlyst.

Den tidligere MIF-angriperen benyttet anledningen til å takke høyere makter - og ble belønnet med gult kort for å dra av seg drakta i forbindelse med en hyllest.


Marcus Pedersen scoret forøvrig sitt første mål på flere uker med en heading i siste spilleminutt før pause, etter innlegg fra Jonathan Parr.

Med det er Pedersen fortsatt toppscorer i tippeligaen med ni mål, til tross for måltørken de siste ukene. Det kunne imidlertid blitt flere - Strømsgodset hadde også denne kampen to avslutninger i tverrliggeren - en av dem fra Marcus Pedersen.

Pusterom

Trepoengeren ga Strømsgodset et viktig pusterom over kvalikplassen, og har nå avansert til 12. plass med 12 poeng - á poeng med Bodø/Glimt på 11. plass. 

Brann leder fortsatt serie med 28 poeng, tre poeng foran Rosenborg.

Strømsgodset møter Start borte i neste seriekamp 10. juni etter en eliteseriepause, før Ranheim besøker Marienlyst 14. juni.

HETT: Spillerne fikk flere drikkepauser under kampen grunnet varmen på rundt 30 grader i skyggen.

LES MER OM STRØMSGODSET HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE