ANNONSE

FOTO: PRESSEBILDE

Fotballegende skal gi Godset motivasjonsboost

Strømsgodset henter engelske Kevin Keegan (66) til Drammen for å holde foredrag.


Alexander Jansen

 09.06.17, kl. 08:58
 15.06.17, kl. 14:10


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Det skjer 2. oktober i Drammens Teater på det årlige SIF EXPO - i utgangspunktet et arrangement for klubbens sponsorer og samarbeidspartnere, skriver Godset.no.

Men fotballegenden satte et krav: Også klubbens spillere, trenere og ledere måtte delta, ifølge Drammens Tidende.

- Det er viktig å tenke litt nytt, det er viktig å finne på litt nye ting. Dette blir et eksklusivt treff for våre partnere med et av planetens mest kjente navn. Han er i sannhet en legende uttaler markedssjef Rune Marthinsen i Strømsgodset.

Kevin Keegan, som møtte Strømsgodset som spiller for Liverpool i cupvinnercupen i 1974, har tre ligamesterskap og triumf i Champions League med klubbeb. Han ble dessuten kåret til Europas beste spiller to ganger på 80-tallet og har 63 kamper for det engelske landslaget i løpet av sin enestående karriere. I etterkant har han vært suksessrik manager i Newcastle, Fulham, Manchester City og for det engelske landslaget. 

Nå skal Keegan fortelle sin egen historie til det lokale næringslivet.

- Kevin Keegans foredrag er fantastiske. Han er en vanvittig inspirerende person, han har masse på hjertet og det er en opplevelse å høre han prate. Jeg har drømt om å få Kevin til Drammen i flere år, og nå har vi endelig lyktes, sier Marthinsen. 

LES MER OM STRØMSGODSET HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE