ANNONSE

FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Sikker kurs mot nedrykk: Kun ti poeng før høstsesongen

For 4. serierunde på rad ligger Godset absolutt sist på tabellen. Med ti poeng ved halvspilt sesong tilsier all statistikk nedrykk.


Alexander Jansen

 15.07.19, kl. 02:09
 26.07.19, kl. 20:51


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN / LILLESTRØM: Nedrykksspøkelset blir stadig mer reelt i Drammen: Etter 2-1-tapet borte mot Lillestrøm søndag gikk ned nok en kamp uten poeng til drammenserne. 

Med fattige ti poeng ved halvspilt sesong, må Strømsgodset bruke de tre neste ukene med sommerpause på å stable en helt annen utgave av laget på beina dersom man har ambisjoner om eliteseriespill på Marienlyst i 2020. 

All statistikk tilsier nemlig at ti poeng ved halvspilt sesong, er under det man bør ha for å greie seg. Godset greide seg med et nødskrik med 31 poeng etter en høydramatisk sesongavslutning i fjor.

Skal man greie 31 poeng i år, må laget derfor vinne 7 av de resterende 15 kampene. Første steg på veien er mot overraskelseslaget Bodø/Glimt på Marienlyst mandag 5. august.

LES OGSÅ: Godset-krisen fortsetter: Ny, blytung forestilling på hjemmebane

Pedersen etter tapet: - En god kamp

2-1-tapet på Åråsen til tross, SIF-trener Henrik Pedersen mener laget til tross for få sjanser og dårlig tempo i lengderetningen viste en god figur. 

- Jeg er veldig skuffet, men synes vi spiller en god kamp. Jeg synes vi ligner på et lag, men gjør noen store feil som koster oss, sa Pedersen til Eurosport etter kampen.

Lillestrøms to mål kom på to kjappe scoringer rett før pause, mens Strømsgodset reduserte ved Kristoffer Tokstad midtveis i 2. omgang. Utlikningen kom imidlertid aldri, til tross for at Strømsgodset tidvis maktet å oppvise noe som kun minne om press mot hjemmelaget i det siste kvarteret.

PS: MIF vant 2-0 på hjemmebane over formsterke Odd, og ligger for øyeblikket seks poeng foran Godset på tabellen.

LES OGSÅ: Marcus Pedersen ferdig i Godset: - Riktig å gå videre

tabell_halvspilt.JPG


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE