ANNONSE

NY SEIER: Frank Tore Larsen og Torstein Eriksen revansjerte seg i Sverige, og stiller godt forberedt til neste NM-runde.
Foto: Privat

Reiste seg ved å knuse den svenske rallyeliten

Smellen på Sørlandet er glemt. Frank Tore Larsen fikk umiddelbart farta tilbake i kroppen i South Swedish Rally i helga.


Simen Næss Hagen

 29.05.17, kl. 07:54
 04.06.17, kl. 14:09


ANNONSE
ANNONSE

 

KARLSKRONA: Rallyduoen Frank Tore Larsen og Torstein Eriksen fikk en tøff start på mai-måned da de feilberegnet et hopp under Rally Sørland, og ødela både bilen og delvis deres egne kropper.

Men friske og raske, i alle fall nesten, dro de til Sverige for å kjøre det sydsvenske rallyet, kjent som South Swedish Rally. Dette er et av de største nasjonale rallyløpene i Sverige.

Vant 12 av 13 etapper

Og her skulle det bli full pott og seier for Ford-føreren.

– Vi kjørte et veldig bra løp. Stabil kjøring på ekstremt krevende veier i høyt tempo. Veldig godt å komme tilbake i bilen så fort etter Rally Sørland og fortsette utviklingen, sier Frank Tore Larsen til DRM24.no.

Og det i overlegen stil. 12 fartsprøveseire av 13 mulige, og i mål var det ett minutt og 40 sekunders margin ned til andremann. En overlegen seier, og Larsen innrømmer at han skjønte at han var forhåndsfavoritt før løpet.

– Vi visste at vi stilte som favoritter fordi nivået i Norge er kanskje det høyeste i et nasjonalt mesterskap på grus når startfeltet er som på Sørlandet, sier 26-åringen.


OVERLEGEN: Ingen kunne tukte Frank Tore Larsen og Torstein Eriksen i South Swedish Rally. (FOTO: JS Motorsport Photos)

NM neste

Neste løp er NM-løpet på Bjørkelangen 17. juni. Der håper Larsen på ny seier.

– Vi kommer ikke til å sikte lavere der enn ellers, selv om jeg gjerne skulle hatt litt lengre og mer tekniske etapper, sier han.

LES OGSÅ: Bli med inn i megahoppet på Hurumsprinten

 


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE