ANNONSE

SIF-MIF: Her fra treningskamp på Marienlyst i sesongoppkjøringen i fjor.
ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Omstridt «Ælv Classico»-oppgjør omberammes av NFF

Flyttes fra mandag i påskeuka til fredag før påske etter negative tilbakemeldinger og planlagt aksjon fra Godsetunionen.


Alexander Jansen

 11.03.19, kl. 17:59
 16.03.19, kl. 12:09


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Som en direkte konsekvens av at det tradisjonsrike lokaloppgjøret mellom Strømsgodset og Mjøndalen på Marienlyst ble berammet til en lite publikumsvennlig dag i påskeuka, vedtok Godsetunionen en boikott-aksjon hvor de ikke ville være tilstede under åpningen av kampen.

Aksjonen skulle tjene som en protest mot kampoppsettet i regi av NFF/Eurosport, da protestene fra klubben ikke så ut til å bli bønnhørt. Men nå kan fansen skrinlegge aksjonen.

- Norges Fotballforbund bekreftet i dag at oppgjøret flyttes til fredag før påske etter initiativ fra Discovery og ønske fra klubbene og supporterne. Dermed ligger alt til rette for et heidundrende lokaloppgjør i Drammen denne fredagen før påske, opplyser Strømsgodset på sine egne hjemmesider.

- Vi er veldig fornøyd med dette og vi er takknemlig for at rettighetshaver er såpass løsningsorienterte og lytter til klubbene og supporterne. Nå ser vi frem til en skikkelig fotballfest i Drammen fredag 12. april og forhåpentligvis stinn brakke på Marienlyst, sier daglig leder Dag Lindseth Andersen.

Det skal ha vært Discovery som 
før helgen rettet en forespørsel til Strømsgodset om de var villieg til å flytte kampen.

- Vi responderte positivt på dette initiativet og rettighetshaver tok dermed videre kontakt med MIF og Norges Fotballforbund. Mandag ettermiddag ble det besluttet at kampen skal spilles fredag 12. april, skriver Godset.no.

LES MER OM STRØMSGODSET HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE