ANNONSE

SLITER MED VINNEROPPSKRIFTEN: SIF-trener Bjørn Petter Ingebretsen ruslet slukøret i garderoben, her flankert av mediesjef Magne J. Nilsen (t.v.).
ALLE FOTO: NILS J. MAUDAL / DRM24

Ny nedtur på hjemmebane - målløst mot Viking

Det var ingen festforestilling de 4.500 tilskuerne ble vitne til på Marienlyst mot nyopprykkede Viking mandag kveld.


Alexander Jansen

 13.05.19, kl. 21:45
 23.05.19, kl. 23:08


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Å holde nullen bakover må sies å være den største fremgangen fra de forrige seriekampene, hvor Godset-forsvaret har hatt store problemer med å avverge målsituasjoner.


SIF hadde mye ball, men når det knapt skapes målsjanser i andre enden hjelper det lite på motivasjonen. Det var en mindre fornøyd Godset-trener som møtte pressen etter det som må sies å være en skuffende kamp foran rekordlave 4.500 tilskuere. 

- At det kommer lite folk når vi ikke vinner kamper må vi bare regne med. Vi tar et steg i riktig retning, men mister initiativet etter hvert . Vi må bare jobbe for å bli enda bedre, sa Bjørn-Petter Ingebretsen til Eurosport etter kampen.

Kaptein Jakob Glesnes var heller ikke fornøyd med 0-0. 

- Vi vet at vi ikke har gjort en god nok jobb. Vi må skjerpe oss og komme sterkere tilbake, sier Glesnes.

Pedersen-comeback

Marcus Pedersen var forøvrig tilbake på banen i første kamp siden MIF-kampen i påsken, og gjorde et innhopp et kvarter før slutt sammen med Muhamed Keita og Henning Hauger.

Noen storstilt sluttspurt ble det imidlertid ikke, og utifra sjansestatistikken var det helle ikke noe å si på uavgjortresultatet. Pedersen var forøvrig ikke veldig synlig i de minuttene han fikk.

Etter mandagens poengdeling ligger Strømsgodset fortsatt på kvalikplass med seks poeng etter syv spilte kamper á poeng med Rosenborg som ligger på nedrykk. Mjøndalen tapte helgas runde mot Molde og ligger nå på 9. plass med åtte poeng.LES OGSÅ: Overtidstap og skadedrama for Godset mot Odd

Tre tette kamper

Som følge av mandagskampen mot Viking får Strømsgodset nå tre seriekamper på en uke. 16. mai venter Vålerenga på Intility Arena i Oslo, før Strømsgodset igjen har hjemmekamp mot Tromsø søndag 19. mai.

23. mai venter forøvrig Ullern borte i 3. runde i cupen.

LES MER OM STRØMSGODSET HER

FRA START: Martin Spelaman fikk sin første kamp fra start, men ble byttet ut etter 78 minutter. Det var ingen ting å si på innsatsen til dansken.

NEDE FOR TELLING: Amahl Pellegrino fikk seg en kraftig smell i en duell og måtte ha medisinsk tilsyn, men kom seg på beina igjen.
FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE