ANNONSE

FORTVILER: Ole Kristian Temte fra Krokstadelva måtte bryte RallyX Nordic-åpningen i Skien.
FOTO: Moldestad Photography

Temte vurderer veien videre

Den lokale rallycrossføreren Ole Kristian Temte teller nå på knappene etter nok et brutt løp med store skader på bilen.


Redaksjonen

 30.04.17, kl. 13:11
 05.05.17, kl. 08:51


ANNONSE
ANNONSE

 

NEDRE EIKER: - Det ser ut som forbannelsen vi hadde hvilende over oss fra RallyX-serien fra i fjor hviler over oss, sier en litt oppgitt Temte etter nok et brutt løp med store skader på bilen.

Etter å ha kommet hjem fra EM-åpningen i Barcelona med en sisteplass i sekken for to uker siden, skulle det lille teamet fra Krokstadelva reise kjerringa, og reiste til RallyX Nordic-åpningen på Grenland i Skien med større ambisjoner.

Men også her sto problemene i kø for teamet.

Stang ut

Første kvalifisering mistet Temte turbotrykket og fikk ikke satt noen tid. Q2 gikk forsåvidt greit men med en altfor dårlig tid. Q3 endte det med at Temte ble stående i første sving med betydelige skader på bilen etter en smell med svenske Ramona Karlsson.

- Jeg kan ikke skylde på Ramona i det hele tatt. Jeg tok en råsjanse og det ble stang ut - slik er denne sporten, og det er jo også det som er så fascinerende og publikumsvennlig, uttaler Temte.

Krokstadelvingen sier han nesten ser på banen som en hjemmebane etter at Lyngås og Hakavik gikk tapt.

Tilbake i Vikersund

Til tross for omfattende skader på bilen var Temte tilbake i NM i bakkeløp i Vikersund i helga, men uttaler nå at det er på tide å ta en avgjørelse på hva han gjør viderere.

- Vi har allerede sprengt alle budsjetter så jeg er litt usikker på hvordan vi løser dette videre, men foreløpig har vi kontroll og vi er klare for å fighte igjen ved neste løp, avslutter han.

LES OGSÅ: Temte kan minste rallycross-EM på grunn av sponsortrøbbel


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE