ANNONSE

JUBEL FOR 2. PLASS: Selv om det ikke ble en ny seier på «hjemmebane» i Sigdalsrally for Frank Tore Larsen (høyre) og Torstein Eriksen, så var kameratene likevel veldig godt fornøyde med egen prestasjon.
ALLE FOTO: SIMEN NÆSS HAGEN / DRM24

Rask kjøring ga 2. plass for Larsen

De lokale rallyprofilene ga full gass under NM-åpningen i Sigdalsrally, men ikke nok til å totalvinne.


Simen Næss Hagen

 14.01.17, kl. 15:49
 02.03.17, kl. 10:56


ANNONSE
ANNONSE

 

SIGDAL: For raskest av alle var Eyvind Brynildsen, men i den lokale rivaliseringen mellom Frank Tore Larsen og Anders Grøndal - alle tre i en Ford Fiesta R5 - så var det førstnevnte som kunne juble mest.

Sammen med kartleser Torstein Eriksen har de holdt godt tempo mot Brynildsen og også rallykjendisen Henning Solberg (som brøt underveis), men etter syv etapper skilte det altså 15 sekunder i disfavør Larsen.

FULL FART: Frank Tore Larsen holdt bra tempo gjennom skogen i Sigdal, og vant den lokale duellen mot rivalen Anders Grøndal.

26-åringen har likevel gitt uttrykk for gjennom dagen at han er strålende fornøyd med tempoet som er levert på skogene rundt Modum og Sigdal.

– Vi åpnet rolig på de to første prøvene, men etter det var det full gass, sa Larsen etter løpet.

For på den legendariske Letmolia-etappen viste ekvipasjen fra Steinberg at de virkelig har tatt store steg i rallybilen selv om det er flere måneder siden forrige NM-rally.

– Jeg tror jeg aldri har kjørt så fort noen sinne, konstaterer lørdagens andremann.

Ville seg ikke for Grøndal

En som ikke har hatt grunn til å være fornøyd, er Anders Grøndal.

Drammenseren slet med oppsettet på de første prøvene, men utover dagen var det bare sjåføren det stod på, uttalte Grøndal selv under løpets rallyradio.

Grøndal, som har fått tilbake Roger Eilertsen i kartleserstolen, ble nummer tre totalt, ett minutt og fem sekunder bak totalvinner Brynildsen.

SKUFFET: Anders Grøndal var alt annet enn fornøyd med seg selv under Sigdalsrally, som han har vunnet hele fem ganger tidligere.

– Jeg dro fra testen før løpet med en spent følelse. Jeg klarte heller ikke få noe godt oppsett på de første etappene. Men gutta på service fikset på bilen, så bilen har det ikke vært noe å si på resten av dagen, sier Grøndal, som var tydelig skuffet over tredjeplassen.

– Det ville seg ikke, jeg hadde ikke dagen. Og det er en ekstra kjip følelse når du kommer i mål og vet godt hvor du har tapt tid, uten at du har klart å gjøre noe med det. Jeg vet jeg kan bedre enn dette, konstaterer fjorårets norgesmester.

LES OGSÅ: Stjernespekket Sigdalsrally

TREDJE PLASS: Anders Grøndal slet innledningsvis i Sigdalsrally.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE