ANNONSE

FOTO: PRIVAT

Nå er Molly tilbake bak rattet - i ektemannens rallybil!

Denne helga deltar Molly Pettit i NM i bakkeløp - i Anders Grøndals rallybil. - Det føles så bra å sitte bak rattet igjen, sier den TV-aktuelle racing-profilen.


Alexander Jansen

 29.09.18, kl. 13:49
 09.10.18, kl. 10:48

Simen Næss Hagen


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN/HOF: For Molly som fra tidligere har lang erfaring fra asfaltracing, er det imidlertid første gangen bak rattet i en rallybil - nemlig ektemannens Ford Fiesta R2. Molly kjører tre løp både lørdag og søndag i NM-finalen på øvingsbanen i Hof.

– Helt siden Anders fikk den bilen, så har jeg snust veldig på at jeg skal prøve rally. Så var det han som nå spurte om jeg ville kjøre bakkeløpet, og jeg kjente med en gang bare «åh shit», sier Molly Pettit til Parc Fermé.


Selv om drømmen er å kunne kjøre et ordinært rallyløp med kartleser og noter, så er hun sikker på at det blir litt av en prøvelse med bakkeløpet i en forhjulsdreven rallybil. Selv er erfaringen hennes utelukkende med bakhjulsdrift på asfalt. Fordelen for henne er at hun slipper grus da hele bakkeløpstraseen er asfalt.

Hun tror – og håper – at hun i alle fall ikke blir en sinke å se på til tross for at dette er debuten hennes på denne arenaen.

– Jeg har tenkt litt på det, men jeg tenker at jeg er vant til bra grep og høy fart. Og når jeg har fått leke på isen, så har jeg kastet bilene rundt og herjet og fått god følelse med bilen. Så jeg må bare satse på å bli komfortabel. Om veien skulle få mye grus og slikt på seg, så kan det nok hende at «approachen» blir litt mer forsiktig, tror hun.

Molly Pettit er forøvrig TV-aktuell i høst med NRK-satsingen «Sjette Gir».LES OGSÅ: 
Grøndal etter krasjen: – Det blir «bare» et karosseribytte


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE