ANNONSE

BILSPORT PÅ FULLTID: Molly Pettit lever drømmen innen racing og motorsport full ut.
FOTO: PRESSEBILDE

Molly fortsetter racing-satsingen

Ved siden av jobben som WRC-reporter fortsetter Molly Pettit fra Drammen egen racing-satsing på toppnivå for fullt.


Redaksjonen

 16.03.17, kl. 15:35
 24.03.17, kl. 08:29


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN / DANMARK: Molly droppet i starten av 2016 konkurransekjøring til fordel for TV-karrieren, men gjorde allikevel comeback bak rattet senere på året i en ny klasse.

velger hun for andre år på rad å kombinere reporter-jobben i WRC-sirkuset med racing på toppnivå i Danmark.

Sammen med WRC reiser Molly til 13 land, på 3 kontinenter i løpet av 11 måneder. Nå legger hun til minst seks racing helger og testdager i Frankrike, Danmark og Norge.

LES OGSÅ: Molly med sesongbeste

Eneste nordmann

Det blir det femte året på rad Molly kjører i dansk toppklasse, og det blir andre sesong i klassen Danish Supertourisme Turbo (DST).

Klassen har allerede 23 bekreftede førere og Molly Pettit stiller som eneste norske.

- Det ble en veldig positiv sesong i fjor med flere topp 10-plasseringer og tider opp mot de aller beste, forteller racing-profilen.

LES OGSÅ: Molly Pettit på pallen

Kjører på Rudskogen

Kalenderen i år passer ikke like godt som i fjor i forhold til WRC, og Molly går derfor glipp av tre runder i det danske mesterskapet.

Til gjengjeld så blir det dansk mesterskapsrunde på Rudskogen i juni, og i tillegg jobbes det for å kjøre to ekstra helger i Norge i løpet av sommeren.

LES OGSÅ: Molly Pettit slapp fra voldsom krasj med skrekken

Ny bil

- Noe av det mest spennende i år er at jeg skal kjøre en fabrikksny racerbil for et nytt dansk team, Roed Performance, forteller Molly.

- Helt ny bil betyr at det ikke finnes slitasje på chassis fra før og vi vet alt om den fra starten av. Jeg skal fortsatt kjøre Audi, men bilen ser råere ut og har den nye V6-motoren som betyr enda tøffere lyd, uttaler Molly.

LES OGSÅ:  Molly viste frem racerbilen på Gulskogen

Bilsport på heltid

I en alder av 32 år lever Molly Pettit av bilsport. Kombinasjonen av reporter rollen i WRC og asfaltracing i Danmark og Norge gjør det mulig å kun drive med bilsport.

I WRC jobber Molly veldig tett på førere og team som reporter både på service-området men også på slutten av de direktesendte etappene som blir sett av TV-seere i over 100 land.


- Jeg reiser verden rundt og opplever så mye, og best av alt så kan jeg si at jeg klarte det. Jeg startet med interessen og bestemte meg for 10 år siden at jeg skulle leve drømmen og at hobby skulle bli jobb. Alle dager jeg tilbringer på jobb føles ikke som jobb, det er bare gøy og det er sånn det skal være! Jeg blir aldri lei av å prate om, se på eller drive med bilsport, forteller Molly.

WRC sesongen er godt i gang og Molly har akkurat kommet hjem fra 3. VM-runde i Mexico.

Nå starter testing før egen racingsesong starter om 14 dager i Frankrike, og første løp er helgen 13. – 14. mai i Danmark.

LES OGSÅ: Anders Grøndal og Molly Pettit forlovet seg


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE