ANNONSE

Her går det galt for Frank Tore Larsen

Sendt til sykehus etter dramatisk hopp 150 meter før mål.


Simen Næss Hagen

 09.05.17, kl. 08:39
 31.05.17, kl. 10:48


ANNONSE
ANNONSE

 

KRISTIANSAND: Frank Tore Larsen hadde akkurat lagt bak seg flere etapper med sterke tider under Rally Sørland, selv om store tidstap på et par etapper førte til at det ikke ville blitt noen topplassering denne gang.

Men Larsen og kartleser Torstein Eriksen var bare noen få hundre meter unna å avslutte en rallydag de summa sumarum kunne se seg godt fornøyd med. Slik skulle det ikke gå.

På det kunstige hoppet laget på den avsluttende publikumsetappen inne på travbanen i Kristiansand, feilbedømte Larsen hoppet, til tross for nedbremsing før rampa - som endte med at bilen ble kastet himmelhøyt opp i lufta, og landet først på flatmark etter den bakre rampa.

Se video fra Galskap Motorsport øverst i saken!

LES OGSÅ: Bli med inn i cockpiten til Larsen og Eriksen på megahoppet under Hurumsprinten

– Vi trengte ikke dette

I tillegg til store skader på bilen, ble også Larsen og Eriksen sendt til sykehus for sjekk. De kom seg unna med en lettere mørbanket kropp, men dette var ikke måten de hadde tenkt til å kjøre over dette hoppet på.

– Det går greit, jeg er litt forslått. Jeg slet litt med å puste en liten stund der bare, sier Frank Tore Larsen, som ikke er spesielt glad for skadene bilen heller har fått.  

– Det er synd at feilberegning på et slikt hopp rett før mål skal få sånne konsekvenser. Vi trengte ikke dette nå som vi virkelig var på gang, sier Larsen videre.

LES OGSÅ: Spenning til siste slutt mellom Grøndal og Larsen

Grøndal leder NM

For drammenseren Anders Grøndal endte Rally Sørland godt. Radiatorproblemer midtveis til tross, fikk Grøndal og kartleser Eilertsen en god gjennomkjøring av Rally Sørland - og der de argeste konkurrentene falt fra, så sikret Grøndal en viktig 2. plass, bak den suverene vinner Mads Østberg.

Det gjør at Grøndal nå leder NM med 71 poeng, en ledelse han deler med Eyvind Brynildsen og Ole Christian Veiby.

LES OGSÅ: Selvtillitboost for Grøndal på årets første sommerløp


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE