ANNONSE

FOTO: BENJAMIN WARD

Grøndal vant Smådølasprinten med ny kartleser

Anders Grøndal fikk en optimal start på 2019-sesongen med totalseier i Rally Smådølasprinten med sin nye kartleser Marius Fuglerud fra Lier.


Redaksjonen

 07.01.19, kl. 07:18
 17.01.19, kl. 18:49


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Det var deres første løp sammen, og som vanlig stilte Anders med teamets Ford Fiesta R5 Valvoline. Det var 50 biler som kom til start i Smådølasprinten.

NMK Nore og Uvdal var arrangør og fartsetappene var lagt til kanskje Norges mest berømte etappe - Smådøla. Men denne gangen ble det kjørt en kortere del som skulle kjøres tre ganger. Allerede på første etappe tok Anders og Marius ledelsen. Etappe to gikk enda raskere, og gutta var i klar ledelse.

NY KARTLESER: Her med ny merking i rutene på Grøndals Fiesta R5.

Dessverre var det en ulykke på dagens siste etappe slik at arrangøren valgte å stryke etappe 3.

- Bedre debut med ny kartleser kunne man ikke få, og det blir spennende å følge gutta videre i sesongen, melder team Grøndal søndag kveld.

Teamets andre bil, en Ford Fiesta R2 Valvoline ble i Smådølasprinten kjørt av søskenparet Heine og Sunniva Rudi fra Nore og Uvdal. De gjorde det bra, og tok en annenplass i klassen og 20 plass totalt - klart godkjent i ny bil.LES OGSÅ: Historisk Grøndal hedret med «the double» på prisgalla


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE