ANNONSE

HJORTE-DRAMA: Seks hjort unnslapp Frank Tore Larsens rallybil med en hårsbredd.
FOTO: PRIVAT

Hjorte-drama i Danmark for Larsen og Eriksen

Det var ikke uten dramatikk og overraskelser underveis at Larsen og Eriksen feide inn til brakseier i Danmark i helgen.


Redaksjonen

 07.11.17, kl. 14:43
 15.11.17, kl. 09:34


ANNONSE
ANNONSE

 

DANMARK: Frank Tore Larsen og kartleser Torstein Eriksen utklasset alle i helgens Int. Rally Danmark i Silkeborg på Midtjylland. De stilte til start for å få mer trening på asfalt, men leverte et så godt tempo at de totalvant den siste runden av danskenes mesterskap. Dermed avsluttet de en sterk 2017-sesong på topp.

Rallyet gikk over to dager med hele 170 kilometer fart fordelt på 13 etapper. Etter asfaltdebuten og totalseier i norske Rally Sokndal for noen uker siden, dro duoen til Danmark for å ta med seg den gode følelsen og få mer nyttig erfaring på asfalt.

Allerede tidlig på første dag, satte de standarden og gjorde det som skulle til for å kjøre fortere enn den danske asfaltspesialisten Kragh, og opparbeidet seg en god ledelse etter første dag.

Fikk hjorteflokk over veien

Underveis på SS3, en de raskeste fartsetappene på asfalt, fikk imidlertid dueoen seg en dramtisk overraskelse hvor det måtte improviseres på sparket.

Etter en sjikane på en rettstrekning kommer plutselig seks hjort byksende over veien i full firspring rett foran rallybilen, og vi hører følgene på intercom-en:

- F
ølg med på hjorten!
- Vær forsiktig. Det er mer, vent på dem. Gå nå!

- Ingen ble skadet og alle fikk lov til å velge den retningen de ønsket. Inkludert oss, uttaler teamet i etterkant.

Se den dramatiske videoen her:

Extra chickane SS3 - Int. Rally Denmark 2017

We had to improvise during SS3 on Rally Denmark😂 No one was injured and everyone was allowed to choose the direction they wanted. Including us👌 #GOLarsenEriksen Frank Tore: "Watch the deer!" Torstein: "Be careful. There are more, wait for them. Go now!" #RallyDenmark #ExtraChickane #BeCareful

Posted by Larsen Motorsport on 6. november 2017

- Et perfekt løp

Søndag morgen ble løpet avsluttet med fire nye etapper og Frank Tore Larsen gjorde ikke annet enn å vinne alle disse etappene, til tross for god ledelse og store sjanser for seier.

- Dette har vært noe man må kalle et perfekt gjennomført løp. Vi traff på alle små detaljer som for eksempel dekkvalg og hadde samtidig ekstremt gode noter som hjalp oss på siste halvdel av lørdag der hele fem etapper gikk i bekmørket. Så er jeg veldig fornøyd med at vi holder samme tempo også på søndagen. Det var godt å sette danskene ordentlig på plass, uttaler Larsen.

Rallyduoen fra Steinberg kjørte også inn til bronse i årets Rally-NM, og med sterke seiere internasjonalt i South Swedish Rally og nå sist Int. Rally Denmark har de hatt en god sesong. Hva 2018-sesongen bringer for Larsen og Eriksen er foreløpig ikke spikret, men de ønsker å kjøre mye også utenfor Norges grenser.

FEIRET: Steinberg-duoen kunne slippe jubelen løs etter helgas løp i Danmark. (FOTO: PRESSEBILDE)

LES MER OM MOTORSPORT HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE