ANNONSE

SJOKK OG VANTRO: Hvordan det er mulig å tape kampen på Marienlyst søndag er det kun fotballgudene som kan svare på. Her fortviler Marcus Pedersen etter nok en brent sjanse.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Mål-forbannelsen fortsetter for Godset etter utrolig tap

Alle så ballen i mål både tre og fire ganger etter gigant-sjanser til Godset på 1-0. Isteden snudde Sarpsborg til 2-1 og vant - med god hjelp fra dommeren.


Alexander Jansen

 13.05.18, kl. 20:05
 29.05.18, kl. 15:34


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Dermed fortsetter den elendige utellingen på Godsets sjansestatikk. Nok en kamp hvor Strømsgodset har produsert mest foran mål, endte med poengtap. 

Godset var søndag i rute mot Sarpsborg 08 med fortjent 1-0-ledelse til pause etter en tidlig scoring av Eirik Ulland Andersen på frispark.

Og etter starten av 2. omgang med tre skudd i tverrliggeren og ett i stolpen på ti minutter, ventet alle på en økning av ledelsen. Godset simpelthen vasset i sjanser, og hadde totalt åtte treff i stolpene på motstandermålet i løpet av kampen.

ÅPENT MÅL: Her burde Godset gått opp til 2-0 - ballen gikk i stolpen.

TVERRLIGGEREN: Et knallhardt skudd fra Jacob Glesnes smalt i tverrliggeren få minutter senere.

NÆRMERE KOMMER MAN IKKE: Her greier Lars Vilsvik å skyte ballen i tverrliggeren fra kloss hold - utrolig nok fikk Sarpsborg avklart uten at ballen havnet i mål.

TVERRLIGGEREN IGJEN: Keeper måtte gi retur på Eirik Ulland Andersens knallharde skudd fra kloss hold - ballen gikk i tverrligger og ut.

Skullerud: - Synes synd på spillerne

I stedet fikk Sarpsborg 08 et tvilsomt straffespark, og utliknet. Og da lå det litt i kortene - Godset fortsatte å jage scoring, men det var bortelaget som fikk utelling i 79. minutt på en scoring «ut av intet» etter et innkast på Godsets banehalvdel.

De 5.875 tilskuerne på Marienlyst stadion trodde knapt sine egne øyne. SIF-trener Tor Ole Skullerud sa til VG at han synes synd på spillerne etter kampen.

- De gjorde mye riktig og skapte de sjansene vi trengte for å vinne. Det er en gåte at vi taper, sa Skullerud til avisen.

OPPGITT: 
Ansiktsutrykket til SIF-trener Tor Ole Skullerud levnet liten tvil etter 1-2-scoringen.

Sportssjef Jostein Flo synes også tapet var uvanlig bittert. 

- I dag var det ufattelig tungt, og vi har mer enn nok sjanser til å kunne avgjøre, sa Strømsgodsets sportssjef Jostein Flo til Godset.no etter kampen.

Neste seriekamp spilles borte mot onsdag Molde 16. mai. Strømsgodset har nå falt til en 12. plass på tabellen med fattige ni poeng etter ni kamper.

LES OGSÅ: Toppscorer-Pedersen og SIF snytt for seieren - igjen

1-1: Sarpsborg scorer på straffe i det 64. minutt.

DOMMEREN I FOKUS: Dag Vidar Hafsås stod bak flere uforståelige avgjørelser - stort sett mot hjemmelaget.

SKULLE HATT STRAFFE: Her blir både Jacob Glesnes og Jonathen Parr revet ned i feltet.

DRØYET TIDEN: Sarpingene brukte mer tid liggende på gressmatta enn oppestående siste halvdel av 2. omgang.

LES MER OM STRØMSGODSET HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE