ANNONSE

ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Lovpriser Ødegaard i La Liga: - Har overbevist Real Madrid

Martin Ødegaard fortsetter å imponere i den spanske toppserien. Nå mener spanjolene at drammenseren er klar for å vende tilbake til Real Madrid.


Alexander Jansen

 15.09.19, kl. 14:04
 24.09.19, kl. 08:38


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN/SPANIA: 20-åringen har glimret under starten på utlånsavtalen med Real Sociedad, som i utgangspunktet er på to år. Lørdag kveld hamret drammenseren inn det første målet da klubben slo serieleder Atletico Madrid 2-0, før han hadde assist på 2-0-scoringen.

Nå skriver den spanske storavisen Marca at det internt i Real Madrid skal være snakk om å hente Ødegaard tilbake allerede etter én sesong.

– Ødegaard viser at han ikke bare kan bli en av stjernene i Real Sociedad denne sesongen, men en av stjernene i hele La Liga, skriver den Madrid-baserte avisen, referert av VG

Etter storkampen mot Atletico Madrid har de spanske avisene viet mye spalteplass til «magikeren Ødegaard».

– Ødegaard er en juvel. Han gjør alt riktig. Hvis Zidane (trener i Real Madrid, red. anm.) kunne, ville han hentet ham tilbake i morgen, skriver sportsavisen Mundo Deportivo.

Ødegaard satte sitt preg å kampen mot Atletico Madrid med lekne finter og elegant spill. Det fikk Per Joar Hansen, Norges landslagsassistent, til utropte Ødegaard til banens beste spiller. 

– Å score her, det første målet på ny stadion, er stort. Jeg er veldig fornøyd. Vi ga fansen det de fortjente i dag, sier Ødegaard til TV2.

LES OGSÅ: Martin Ødegaard forlenger med Real Madrid


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE