ANNONSE

FOTO: GODSET MEDIA

Latvisk midtbanespiller signerte treårskontrakt med SIF

Janis Ikaunieks (24) har gjort et så godt inntrykk på laget under trening de siste ukene at han endte opp med treårsavtale.


Alexander Jansen

 11.02.20, kl. 17:48
 21.02.20, kl. 12:40


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: 24-åringen fra Latvia er Strømsgodset siste signering i rekken av spillere de siste par ukene, offentliggjort tirsdag ettermiddag.

Tirsdag ble de siste detaljene unnagjort og 24-åringen signerte på avtalen som gjør ham til SIF-spiller ut 2022-sesongen, opplyser Godset.no.

- I Janis får vi en kreativ og skapende spiller som kan bekle flere offensive roller. Han er god en mot en, han kan skape ubalanse hos motstander og han besitter ferdigheter som vi trenger i laget. I tillegg har han god løpskraft. Vi er godt fornøyd med å få på plass denne avtalen og vi har stor tro på at Janis skal få ut sitt potensial her hos oss, sier sportssjef Jostein Flo til klubbnettstedet.

Ikaunieks har 26 A-landskamper for hjemlandet, og har det siste året s
coret 16 mål på 41 kamper for den estiske toppserieklubben FK Liepāja. Han har også erfaring fra den franske toppserieklubben Metz og gresk toppserie på utlån i AEL Larissa.

Hovedpersonen selv uttaler at han allerede trives i Strømsgodset.

- Dette er et riktig steg for meg å ta og jeg tror jeg kan forbedre meg som fotballspiller her. Jeg liker treneren og hvordan han snakker med spillerne og jobber med spillerne for å hjelpe de til å bli bedre. Jeg er veldig glad for å være her, sier han.

LES OGSÅ: Spelmann ferdig i Godset - har terminert kontrakten

LES OGSÅ: Danske Marcus (20) er Godsets andre signering på to dager

LES MER OM STRØMSGODSET HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE