ANNONSE

ARKIVFOTO: SIMEN NÆSS HAGEN / DRM24

Keita-overgangen i vasken

Klubbløse Keita skulle etter planen returnere til Strømsgodset for andre gang. Nå har overgangen strandet.


Alexander Jansen

 11.09.18, kl. 06:54
 25.09.18, kl. 21:00

Benedicte Haugaard


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Ifølge Eurosport.no ville Keita signere for gamleklubben innen fristen for amatøroverganger ved midnatt natt til tirsdag. Denne prosessen har strandet, skriver DT

Det planlagte comebacket kommer med andre ord ikke til å skje med det første.

– Vi var enige med New York Red Bulls og Major League Soccer (MLS), men på grunn av en teknisk sak ble det ikke noe av. Han har vært god på trening. Det har vært en av de beste utgavene jeg har sett av han både i forhold til innstilling og mentalitet. Dette var synd for oss, sier SIFs sportssjef Jostein Flo til DT.

Flo vil ikke utdype bakgrunnen for avgjørelsen.

Klubbløs

Keita ble solgt til Lech Poznan etter at han tok seriegull med Strømsgodset i 2013. Han har siden vært på et låneopphold i Strømsgodset i 2016, og har vært klubbløs etter han forlot New York Red Bulls i vinter.

Verken sportssjef Jostein Flo eller trener Bjørn Petter Ingebretsen har vært tilgjengelige for kommentar i sakens anledning. Heller ikke Keita ønsker å bekrefte eller avkrefte noen nysignering for Godset.

– Det skjer noe i løpet av dagen, sa han til Eurosport mandag.

LES OGSÅ: Ovenstad tilbake i Godset - foreløpig ut sesongen

- Vet hva vi står for

Forrige gang Keita ikledde seg Strømsgodset-drakta sa Bjørn Petter Ingebretsen følgende om midtbanespilleren:

- Dette er en god spiller som vi kjenner godt. Han vet hvordan vi spiller, hva vi står for, og de kjenner både klubben og kulturen her. Det betyr at han ikke trenger lang tid til å integreres.

Strømsgodset spiller sin neste seriekamp borte mot Ranheim førstkommende lørdag, og skulle gjerne hatt med Keita på laget.

LES OGSÅ: Keita og Nana tilbake i Strømsgodset


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE