ANNONSE

ARKIVFOTO: NILS J. MAUDAL

Jradi: - Jeg skal selges nå eller til sommeren

Dansk-libaneseren har ambisjoner om å bli en del av Åge Hareides landslagstropp, og forventer å bli solgt fra Strømsgodset.


Alexander Jansen

 20.12.17, kl. 10:16
 03.01.18, kl. 10:27


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Det uttaler Bassel Jradi i et intervju med den danske avisen BT.

- Det er ikke til å legge skjul på at jeg skal selges nå eller til sommeren. Det har jeg gjort klart overfor klubben, og var en del av avtalen da vi forlenget kontrakten. Det er derfor den ikke er lenger enn et år, sier Jradi til BT.

Jradi har klare forventninger om å bli solgt til en større klubb, og spille seg inn på det danske landslaget. Han har valgt bort Libanon til fordel for Danmark.

- Hvis jeg skal det, vet jeg godt at jeg må spille et annet sted enn Strømsgodset, uttaler Jradi i intervjuet.

Forlengelsen med Strømsgodset ut 2018 ble signert i august, og er ment å både sikre klubben penger ved et eventuelt salg, og Jradi en ny arbeidsgiver som er villig til å «bla opp» for å satse på han.

Jradi da at han «hadde alt han trenger i Strømsgodset».

- Jeg har alt jeg trenger her. Gode lagkamerater. En god trener. Fantastiske fans. Jeg bor to minutter fra stadion og kan ha full fokus på trening og restitusjon. Jeg spiller på den plassen jeg ønsker og føler jeg utvikler meg mye her. Denne sesongen har jeg spilt karrierens beste fotball, uttalte Jradi til klubbnettstedet Godset.no.

LES OGSÅ: Bassel Jradi forlenger kontrakten med Godset


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE