ANNONSE

LUFTIG AKROBATIKK: Hokksund-gutten Joakim Visnes er denne uken i Polen og representerer Norge i junior-VM.
ALLE FOTO: PRIVAT

Joakim (15) er junior-verdensmester i moderne dans

15-åringen fra Hokksund konkurrerer i moderne dans, ballett og jazz, og gikk helt til topps i førstnevnte gren søndag kveld.


Redaksjonen

 03.12.19, kl. 00:45
 11.12.19, kl. 15:34


ANNONSE
ANNONSE

 

ØVRE EIKER: Her konkurrerte han i klassen Junior Male i moderne dans mot 16 andre gutter fra ulike land. Han greide å danse sitt beste både i kvartfinale, semifinale og finale, skriver Eikernytt.no som først omtalte saken.

Joakim ble nummer syv og havnet rett utenfor finalen i fjor, og det ble en uvirkelig opplevelse da han i går kveld gikk helt til topps med fjorårets vinner på sølvplass.

- Den første junior-verdensmesteren i denne sporten Norge noensinne har hatt, kan mamma Siw Kristin Visnes fortelle, selvsagt meget stolt av sønnens prestasjoner.

joakim_visnes_2_red.jpg
Tidligere dette året ble han dessuten både norgesmester og europamester i Moderne dans. I høst er Joakim også blitt europamester i Show, og norgesmester i show og jazz, så det er ingen umerittert 15-åring vi snakker om.

På torsdag deltar Joakim som første norske noensinne i ballett, og søndag danser han jazz.

Stor fremgang

Joakim har i år hatt som hovedmål å utvikle seg som danser teknisk, og satse spesielt på PA, som står for Performing Arts og er et samlebegrep for jazz, moderne dans og showdans, samt å lære seg ballett.

Målrettet jobbing med ballettspesialistene ved Den norske Ballettskole & Akademi,  samt Performing Arts-trening med Berit Lundene på Studio 1, har gitt stor fremgang og fantastiske resultater som nå viser seg i konkurranse.

joakim_visnes_3.jpg


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE