ANNONSE

BRAGD: - Det har nok ikke gått helt opp for meg ennå, forteller Kristin Holte.
ALLE FOTO: PRIVAT

Tok VM-sølv i crossfit: Verdens «nest sprekeste kvinne»

Under helgas Crossfit-Games i USA beviste 33-åringen fra Hokksund at hun er helt i verdenstoppen.


Elisabeth Engebretsen

 07.08.19, kl. 07:47
 16.08.19, kl. 07:10


ANNONSE
ANNONSE

 

ØVRE EIKER/USA: - Det har nok fortsatt ikke helt gått opp for meg, forteller Kristin Holte etter i verdensmesterskapet i Madison, Wisconsin, og legger til:

- Men tanken om at «hard work pays off» er kanskje det første jeg tenkte. Det er målrettet og hardt arbeid over tid som endelig gir resultater.

Crossfit-Games beskriver at konkurransen innebærer å «kåre verdens best trente menneske». Det er med andre ord ikke småtterier Hokksund-jenta kan skilte med.

img5546.jpg

Målrettet trening

Grunnen til at 33-åringen klarte den imponerende bragden akkurat på dette tidspunktet, tror hun det er flere grunner til.

- Jeg har trent utrolig bra de siste par årene, og samtidig fått trent godt uten for lange skadeavbrekk, forteller Holte til DRM24.

Sammen med trenerteamet har hun trent veldig målrettet med svakhetene slik at hun har blitt en bedre allround CrossFit-utøver

- Må være god i alt

Ifølge Wikipedia kombinerer treningsformen elementer fra høyintensiv trening som vektløfting, turn, strongman, kettlebelltrening, calisthenics, spensttrening, styrkeløft og mange andre øvelser. Holte forteller at dette er den største utfordringen - å være en allsidig idrettsutøver.

- Man må være god i alt: Løfte tungt, løpe langt, svømme, forklarer sølvvinneren. Og utdyper:

- På gymnastikk er det mentale kanskje viktigere enn noe annet, så man må ha hodet på riktig plass.

- Hvordan har du feiret?

- Jeg feiret med et glass vin og en stor pose smågodt! Sammen med familien min som har vært her og støttet meg, forteller den ferske VM-sølvvinneren (til venstre i bildet).

IMG_5547.jpg

LES OGSÅ: Cecilie (32) fra Drammen er nest sterkest i Europa!


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE