ANNONSE

MÅ TRÅ TIL: Marcus Pedersen etterlyste mer guts og innsatsvilje etter MIF-fadesen. Her i duell med Sondre Solholm Johansen, som er på utlån fra SIF.
FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

GU-sjefen: - Nå må spillerne vise at dem vil blø for drakta

Leder for Godsetunionen, Thor Arne Hanssen, forteller at frustrasjonen er stor i supporterleiren. Nå mener han spillerne må ta ansvar.


Alexander Jansen

 02.06.17, kl. 16:50
 09.06.17, kl. 00:53


ANNONSE
ANNONSE

 DRAMMEN: Etter cup-skandalen torsdag er frustrasjonen stor i supportermiljøet. Ukvemsordene haglet mot Tor Ole Skullerud fra deler av Godsetunionen etter at cup-skandalen var et faktum.

Dagen derpå maner leder i Godsetunionen, Thor Arne Hanssen, fansen til å støtte opp om laget, fremfor å skape enda mer negativitet.

- Når vi spiller dårlig kommer det utrolig mye dritt. Jeg tror ikke det hjelper. En del blir gufne i kjeften, når vi heller burde konsentrere oss om å synge og støtte laget, sier Hanssen.

Vil ikke sparke Skullerud

Mange har krevd Skulleruds avgang, men Hanssen mener det blir for lett å skylde alt på Skullerud. 

- Med tanke på byttene som ble gjort i går vil jeg si det var en taktisk kjempebommert av Tor Ole. Det er nå 13 kamper siden forrige borteseier, sier Hanssen. 

Samtidig mener han hovedproblemet ligger hos spillerne, og mener det er på tide at laget tar ansvar.

- Det er på tide å brette opp armene og vise at dem har lyst til å blø for drakta. Det er ikke trenerens feil når innsatsen mangler. Spillerne må gjøre som dem får beskjed om, sier Hanssen.  

- Bygg tak på Isachsen

Angående supporterbråket etter kampslutt mener Hanssen at de uheldige episodene kunne vært unngått. 

- Det er et problem at bortetribunen ligger der den gjør. Med et tak hadde det vært løst. Han som klatret opp gjorde det for å få en dialog med de som kastet ting ned, sier GU-sjefen.

(HØR HELE PODKASTEN VED Å KLIKKE PÅ AVSPILLEREN ØVERST I SAKEN)

LES OGSÅ: Godset ydmyket av lillebror
LES OGSÅ: Politiet måtte slå ned på opptøyer etter cup-skandalen


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE