ANNONSE

FOTO: OAFOTO.NET

Grøndal historisk med sitt 15. NM-gull

Anders Grøndal er nå den norske bilsportutøveren gjennom tidene med flest NM-gull uansett bilsportgren.


Redaksjonen

 01.12.19, kl. 18:50
 10.12.19, kl. 14:37


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Den historiske bragden ble markert under bilsportsgallaen i helga, da drammenseren mottok årets NM-gull i bakkeløp. I rally tok Grøndal som kjent sølv i årets sesong - og med flere totalseire i både rally og bakkeløp, en meget god sesong. 

Tidligere delte Grøndal plassen med 14 NM-gull, men nå er han altså alene på toppen. NM-gullene er fordelt mellom rally og bakkeløp, og alle medaljene er tatt i den største og raskeste klassen for firehjulsdrevne biler. 

Grøndal debuterte i rally tilbake i 2003, og tok sitt første NM-gull i 2006. Drammenseren står også bokført med to VM-seire i sin klasse.

Blir pappa

Den aller største medaljen kommer imidlertid trolig om få dager nå i desember, da Grøndal er ventet å bli pappa for første gang. 

Etter barselperioden er over og 2020 er i gang jakter imidlertid Grøndal på nye triumfer i rallysporet - teamet satser nå inn mot ny sesong, og allerede i januar er det klart for NM-rally på hjemmebane for Grøndal, med Sigdalsrally.

- Planen er å kjempe om ny suksess i 2020 og det jobbes intenst for å lande et budsjett, uttaler teamet i en pressemelding.

LES OGSÅ: 
Historisk Grøndal hedret med «the double» på prisgalla


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE