ANNONSE

NEI TIL SNØBALL: Slik lyder meldingen til NFF. Godsetunionen mener det er for tidlig å starte fotballsesongen i mars.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Godsetunionen oppfordrer til boikott

Godsetunionen oppfordrer supporterne til å boikotte de kaldeste kampene i 2019.


Benedicte Haugaard

 12.03.18, kl. 08:32
 18.03.18, kl. 23:19


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Godsetunionen går hardt ut mot Norges Fotballforbund (NFF) i nytt blogginnlegg, og oppfordrer supporterne til å holde seg hjemme under de første rundene i serien neste år.

- Det er på høy tid at NFF tar supporterne på alvor og legger til rette for at folk skal ha det fint på kamp. Hvis det ikke blir tatt grep nå så oppfordrer Godsetunionen til full boikott de første serierundene i 2019! 

Godsetunionen mener at april er en mer passende måned for seriestart, og skriver videre at de burde klare å spille kamper i ukedagene også.

- De tåler faktisk å spille en midtukekamp i andre europeiske ligaer, og da greier selvfølgelig vi det også. Da har alle supportere noe fast å forholde seg til. Dette kalles tradisjon.

LES OGSÅ: Pedersen herjet i snødrevet

MINUSGRADER: Snø og shorts er ingen kjent kombinasjon.

Brøytebil på Gamle Gress

Søndag var det duket for avspark i Eliteserien, og Gamle Gress hadde besøk av 5199 vinterkledde supportere.

Publikum hadde med seg sitteunderlag og pledd, og var ikledd ullundertøy og toppluer for å holde minusgradene ute. Godsetunionen mener mars er for ski, ikke fotball, og de er ikke redde for å ytre sin mening.

- Vi bor i Norge, verdens flotteste land, men i perioden november til mars er fdet faktisk utelukket med fotball. Nordmenn går på ski og skal på skistadion!

Halvveis i kampen måtte brøytebilen på banen for å måke vekk snøen, og det var lett å se at både banen og ballen var glatt.

LES OGSÅ:Se hvem som var på Godset-kamp!


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE