ANNONSE

FØR KAMPEN: Det manglet ikke på det visuelle utrykket hos GodsetUnionen.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

GodsetUnionen: - Nå må vi våkne opp og gi av oss selv

Tar selvkritikk etter skandalekampen mot 3050, men etterlyser også bedre innsats fra samtlige på tribunen.


Alexander Jansen

 15.04.19, kl. 13:03
 30.04.19, kl. 10:22


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: GodsetUnionen skriver i et innlegg på sine Facebooksider mandag at de har mottatt tilbakemeldinger fra langsidene om at de ikke «presterte godt nok verbalt», og at den nye tribunenen ikke lever opp til forventningene etter MIF-tapet for et fullsatt Marienlyst.

Supportergruppa skriver at «Godsetunionen i motgang er vanskelig», men samtidig at forventningene før kampen var så høye at de var vanskelig å innfri. De vil derfor vente med å gjøre tiltak.

Godsetunionen åpnet forøvrig spetakkelet på Marienlyst med blå røyk, lange, blå løpebånd over hele tribunen og et kjempebanner med «stolte drammensere» trukket fra cornerflagg til cornerflagg. Og trykket fra tribunen begynte bra - men dalte altså i takt med kampens utvikling.

- Ikke i nærheten av vårt beste

- Det er en kamp som lever sitt eget liv, en kamp med nerver, følelser man ikke kan kontrollere. Derfor er det også vanskelig å få GodsetUnionen opp mot sitt beste når det butter i mot i slike oppgjør, uttales det i innlegget.

Med 1.600 på GU-tribunen og totalt 2.000 på hele stadion, samt PA-anlegg, lå alt til rette for å ta unionen til nye høyder:

- Deler av tribunen ga absolutt alt men vi var aldri i nærheten av vårt beste. Vi ser hvor mange som bidrar og som ikke bidrar. Tribunen var totalt sett ROLIGE i båten i store perioder av kampen, skriver unionen.

Og tidvis kunne nok også de 8.505 publikummerne høre mer fra 3050-supporterne på motsatt side av banen, plassert på den gamle GU-tribunen. 

Dette mener Godsetunionen bør gjøres:


1. For at tribunen skal levere opptil forventningene kreves det innsats av samtlige på tribunen. Uansett hvor stort og flott konserthus du har, det hjelper ikke når du mangler halve orkesteret.

2. Det har blitt vurdert grep mtp at flere dessverre faller av når vi synger i periodene Godset trenger oss aller mest. Det gjør at vi må flytte motoren mot sidene og lengere bak på tribunen. Men vi gir det vel noen forsøk til før vi tar grep. For neste gang skal alle gi maksimalt av seg selv!

3. Vi graver oss aldri ned og fortsetter det arbeidet vi gjør for at GU skal prestere best mulig i både medgang og motgang.

4. Neste hjemmekamp må alle på den stående og syngende tribunen virkelig våkne opp. Skal vi prestere som en maskin må også samtlige gi av seg selv. Det er jo det vi ønsker og det er da det er gøy!

I FULL FYR:
3050-supporterne fikk mest å juble for Marienlyst, og lot seg høre.

LES OGSÅ:
 Høy temperatur da Godset ble ydmyket av MIF på et fullsatt MarienlystFØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE