ANNONSE

FOTO: ALEXANDER JANSEN

Godsetunionen inviterer supporterne til vorspiel og busstur

Førstkommende lørdag møtes Strømsgodset og Vålerenga på bortebane, og supporterne ønskes velkommen til vorspiel og busstur med Godsetunionen.


Benedicte Haugaard

 04.04.18, kl. 09:15
 08.04.18, kl. 06:14


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Førstkommende lørdag reiser Strømsgodset til Oslo for å møte Vålerenga på Intility Arena. I den anledning inviterer Godsetunionen og Strømsgodset alle Strømsgodset-supportere til oppladning i tredje etasje på Marienlyst stadion.

- Klubben har tilbudt oss en meget god pris på øl, vin og cider. Vi snakker kun kroner 62 for disse tre enhetene, skriver Godsetunionen på sine hjemmesider.

Dørene åpner klokken 12.00, og på TV-skjermene snurrer både Merseyside-derbyet og Everton – Liverpool fra klokken 13.30.

Her kan du varme opp til godset-kamp mens du tar noen glass med dine medsupportere før bussene går mot Oslo klokken 16.30.

BUSS TIL OSLO: Flere av disse fylles opp førstkommende lørdag. (FOTO: GODSETMEDIA)

Buss til Oslo

Godsetunionen ønsker å samle alle supporterne på Marienlyst før avreise til Oslo, og setter opp billige busser derfra.

- Som medlem i Godsetunionen får du sitte på med supporterbussen for 50,- kroner. Er du ikke medlem ennå, koster det deg en hundrelapp. Det er allerede over 140 påmeldte, sier tursjef i Godsetunionen, Kim Underberg Rolund.

- Vi kan bekrefte om pågang på bussene våre, og vi har allerede fylt opp to busser. Familiebussen, som er gratis, har også begynt å få bra med påmeldinger.

LES OGSÅ: Dette må du vite om skattemeldingen din


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE