ANNONSE

FOTO: GODSET MEDIA

Godsets sjette nysignering skal stoppe baklengsmålene

Martin Hansen (29) har signert en avtale ut sesongen, og er en målvakt med mye internasjonal erfaring å vise til.


Alexander Jansen

 08.08.19, kl. 22:09
 13.08.19, kl. 13:29


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Dansken kommer i utgangspunktet fra Brøndby, før han reiste til Liverpool som 16-åring.

Siden har han blant annet spilt nederlandsk toppserie for blant annet Heerenveen hvor han var lagkamerat med Martin Ødegaard, Bundesliga-fotball for FC Ingolstadt og nå sist i den sveitsiske toppklubben FC Basel.

Hansen kan også skilte med erfaring fra både Champions League og Europa League.

- Martin kommer til oss med masse erfaring fra toppserien i Nederland, Sveits, Tyskland og Danmark. Han har en stor personlighet og er akkurat den ledertypen vi trenger i den situasjonen vi er i nå. Vi er utrolig fornøyd med å lande denne avtalen med Martin, sier sportssjef Jostein Flo til klubbnettstedet Godset.no.

Spilleklar søndag

Ifølge klubbnettstedet skal Hansen være klar for spill allerede på søndagens hjemmekamp mot Vålerenga med draktnummer 35.

29-åringen skal ha hatt flere tilbud før han valgte Strømsgodset, og har troen på at drammenserne berger plassen i eliteserien.

- Det er en stor oppgave, men vinner vi 2-3 kamper på rad så ser det helt annerledes ut. Det er viktig at vi tar det utgangspunktet. Nå handler det om å gi maks gass og betale tilbake den tilliten som klubben har vist meg, sier Hansen til Godset.no.

Ro og humør

Sportssjef Jostein flo beskriver 29-åringen slik.

Han er uredd, offensiv og en meget god skuddstopper. Flink til å lese spillet og til å kommunisere med de foran seg. Rett og slett en voksen keeper. Martin er også trygg og god med beina, noe som er viktig for oss, sier Flo.

Bortsett fra å stoppe motstanderens målsjanser, håper Hansen selv at han også kan bidra med ro og humør for å få litt positiv stemning inn i laget.

LES OGSÅ: Maktdemonstrasjon til ingen nytte: Godset fraranet tre poeng


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE